Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İçişleri Bakanı ve Rize Valisi’nden açıklama talep ediyoruz” dedi.

DEVA Partili Karal: “Tarımsal üretim, tarla fareleri nedeniyle tehdit altında, acil önlem alınmalı” DEVA Partili Karal: “Tarımsal üretim, tarla fareleri nedeniyle tehdit altında, acil önlem alınmalı”

"TÜRK POLİSİ KİMSENİN ŞAMAR OĞLANI DEĞİLDİR"

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya ve Rize Valisi Sayın İhsan Selim Baydaş’tan, Rize mitingi öncesinde yaşanan bir olayla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmalarını beklediğini duyurdu.

Deniz, polis teşkilatının zor şartlar altında görev yaptığını ve siyasilerin polislere saygı göstermesi gerektiğini vurguladı.

"POLİSE SAYGI GÖSTERİLMELİ"

Saltuk Deniz, "Görevinin başında olan polislerimize karşı yapılan her türlü haksız ve saygısız tutum kabul edilemez. Türk Polisi, zorlu meslek koşulları altında fedakarca hizmet vermektedir ve siyasilerin yapması gereken tek şey onlara teşekkür etmektir," dedi.

AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI'NDAN POLİSE SKANDAL SÖZLER

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın polis memurlarına yönelik iddia edilen sözleri üzerine Deniz, "Söz konusu iddialar, polisimize karşı yapılan saygısızlığın ne boyutta olduğunu göstermektedir. Görevini yapan polisimizi azarlayan ve aşağılayan her kim olursa olsun, derhal gereken açıklamanın yapılmasını ve adil bir tutum sergilenmesini talep ediyoruz," şeklinde konuştu.

"RİZE'NİN GERÇEKLERİ VE 31 MART SEÇİMLERİ"

Saltuk Deniz, Cumhur İttifakının Rize mitinginde ortaya çıkan gerçekleri de dile getirerek, "Burası Rize, gerçekler bom boş alanlarda yatıyor. Televizyonlarda gösterilen sahnelere inanmayın. Halkımız, 31 Mart seçimlerinde sandıkta gereken cevabı verecektir. Boş tencere, tarihte her zaman iktidarı düşürmüştür," ifadelerini kullandı.

CHP Rize İl Başkanlığı, yaşanan bu olaylar hakkında tüm yetkililerden şeffaf bir açıklama yapılmasını ve polis teşkilatının onurunun korunmasını beklemektedir.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI