Alternatif Tıp Uzmanı İsmail Tecimer; “hazırlanan şurup ile 10 günde yıllarca çare bulunamayan astım alerjik hastalığına sonuç aldık” dedi.

-KOZALAK ŞURUBUMUZ BU OLAYI ÇOK RAHAT HALLEDİYOR
Astım alerjik hastalığı genelde kadınlarda ve çocuklarda çok fazla var olan bir hastalık. Buna engel olmak için evlerimizde kullandığımız temizlik ürünleri, çamaşır suyu, parfüm işte likit kimyasal sabunlar, şampuanlar bunları evimizden mutlaka çıkaracağız. Yani bunların kullanıldığı bir evde çocuklar, kadınlar başta olmak üzere bu tip hastalıklardan özellikle burun reseptörlerine çok büyük zararlar veriyorlar. Koku algılama, burun solunum sayısını kısma gibi sıkıntılar da yaratmaktadır. Önce yaşam biçimimize dikkat etmeliyiz. Kimyasal ortamdan uzak duracağız. Benzeri ortamdan bunun dışında astım alerjik hastalıkların tıpta modern tıpta baskılayıcı yani günlük hayatı rahatlatıcı yöntemler var. Kortizon ve benzeri ilaçlarla yaşam kalitesini daha iyi tutmak gibi çalışmalar var onun dışında tamamlayıcı tedavisi yoktur. Ancak son zamanlarda yine buluşunu bir vatandaşımızın yaptığı kozalak içerikli bir şurup kozalak şurubumuz bu olayı çok rahat hallediyor. 

-10 GÜNDE SONUÇ ALDIK
Bir insan günde sabah akşam bir yemek kaşığı kozalak şurubu almaya başladığında 2-3 gün içerisinde hırıltılar başlar, gece yatarken akciğerinde sesler duyar, pırıltı sesler duyar, bunlar korkulacak bir şey değil. Çözeltilerdir bunlar. Yani akciğerde çözelti oluyor. Balgam gelmeye başlayacak. 10 yaşının altındaki çocuklarla yarım çay kaşığı yarım yemek kaşığı yani bir tatlı kaşığı veya bir çay kaşığı şeklinde kozalak şurubunu tüketebilirler. Hiçbir yan etkisi yoktur. Dozuna dikkat edildiği takdirde kesinlikle sıkıntıyı tek başına 45 günde giderir. Şimdi buradaki kızımız başlayalı bir hafta, 10 gün oldu. En fazla ve 10 günde yıllarca çare bulamadığı bu hastalığı 10 günde aşarak sonuç aldı

Rize’de doğum yapan annelerin ortalama yaşı belli oldu Rize’de doğum yapan annelerin ortalama yaşı belli oldu

-HAVA VERMEK ZORUNDA KALIYORDUM
Astım hastalığı bulunan Elif Öztürk ise “astım ilaçları kullanıyordum. 2 tane ayrı hava kullanıyordum. İlk bir hava verilmişti. 60 günlük yeterli gelmediği için ek ilave yapıldı. İlaçlarımı tekrardan değiştirildi. Şu anda hocanın sayesinde bu ilaçları da kullanmıyorum. Sürekli nefes almakta sıkıntı çekiyordum. Kapalı ortamda uzun süre kalamıyordum. Hava vermek zorunda kalıyordum. Kendime o yüzden kullanıyordum ama şu anda kullanmıyorum o ilaçları havaları” dedi.
 

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN