Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen 6 Şubat Deprem Şehitlerimizi Anma Programında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile İl Protokolü, davetliler ve öğrenciler yer aldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve Rize  İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın duasıyla başlayan program; Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’nin konuşmalarıyla devam etti.

Depreme Hatay ilinde yakalanan ve şuan itibariyle Rize Çayeli İlçesinde ikamet eden emekli Resim Öğretmeni Ahmet Aydın deprem anını ve sonrasında yaşadıklarıyla ilgili bir konuşma gerçekleştirerek, kendisinin yaptığı karakalem portresini Vali Baydaş’a takdim etti.

Şifresiz Selçuk Sport Galatasaray Sivasspor maçı canlı izle Taraftarium24 Gs Sivas maçını izle Kralbozguncu Şifresiz Selçuk Sport Galatasaray Sivasspor maçı canlı izle Taraftarium24 Gs Sivas maçını izle Kralbozguncu

Programın son bölümünde Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin deprem bölgesinde çalışmalara katılan Milli Eğitim personeline plaket ve hediye takdiminde bulundu.

Kaynak: ALİ TÜYLOĞLU