Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin 1263. Bölümünde; 27 yaşında, 4 yıllık evli Pervin Aydın’nın evine konuk olundu. Rakipleri Pervin Gelin’in özenle hazırlanmış çeyizini, ev düzenini ve hazırladığı sürprizleri değerlendirerek puanlarını verdi. Ramazan ayı boyunca ev sahibi gelinler, iftar için özel hazırladıkları sofrayı da değerlendirmeye sundu.

Aslı Hünel ile Gelin Evi 1262. Bölümünde; 27 yaşında, 1 yıllık evli Şermin Aydemir’in evine konuk olunacak. Rakipleri Şermin Gelin’in ev düzeninden çeyizine kadar birçok farklı alanda değerlendirmelerini yapacak. Ramazan ayı boyunca ev sahibi gelinler, iftar için hazırladıkları sofrayı da değerlendirmeye sunacak. 

TUSAŞ Eğitim Uçakları Baş Uçuş Test Pilotluğu Şefi Özpala, Trabzon'da söyleyişe katıldı: TUSAŞ Eğitim Uçakları Baş Uçuş Test Pilotluğu Şefi Özpala, Trabzon'da söyleyişe katıldı:

BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLUYOR
 

Haftanın sonunda kazanan gelin 50 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

EŞLER ARASI İLİŞKİ TESTİ

Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

ÇEYREK ALTIN KAZANMA ŞANSI

Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü bir düzine çeyrek altını kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. Ayrıca ev sahibi olan gelin, kendisine yapılan ilişki testini geçebilirse 1 altın daha kazanma fırsatını yakalayacak.

PERVİN GELİN PUAN TABLOSU

Kaynak: Haber Merkezi