Açılış konuşmasını Okul Müdürü İsrafil Bayrak'ın yaptığı toplantıda Rehber Öğretmen Tülay Dinler ve Artvin Çoruh Üniversitesi öğrencileri sunumlarını yaptı. 

Toplantının sonunda teşekkür konuşmasını gerçekleştiren Artvin  İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar " Okulumuzun altyapısı, fiziksel ortamları ve öğretmen kadrosu çok güçlü. Tüm bunları birleştirip öğrencilerimizin kendi yeteneklerini geliştiren mutlu bireyler olarak bu aziz millete bu büyük devlete faydalı, başarılı  meslek sahibi bireyler olarak hizmet etmeleri için çalışıyoruz. Bunun için başarıyı etkileyen tüm faktörleri iyi yönetmeye gayret ediyoruz. 

Okul dışı ortamlar da başarıyı etkileyen önemli etkenlerden biridir. Sizlerden öğretmenlerimizle, okulumuzla sürekli iletişim halinde olarak öğrencilerimizin hem okul dışı hem de okuldaki ortamlarını iyi yönetme konusunda bizlere destek olmanızı istiyoruz. Artvin'de eğitimde başarının sınırı yok. Öğrencilerimize daha iyi imkanlar sunmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. "dedi.

Velilerin görüş ve önerileri ile ilgili bilgi alarak katılımları için teşekkür eden Artvin İl Müdürü Acar'a Şube Müdürü Özcan Köse eşlik etti.

Samsun'da 105 engelli genç askerlik hayalini gerçekleştirdi Samsun'da 105 engelli genç askerlik hayalini gerçekleştirdi

Kaynak: HABER MERKEZİ