Amasya'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Amasya'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

28-29 Şubat ve 1 Mart 2024 tarihlerinde 3 gün süreyle devam edecek şenliğe il merkezinde bulunan gönüllü lise öğrencileri 1 gün süreyle katılıyor. 

Öğrencilerin kayak ve kızak kayma zevki yaşayacakları bu etkinlik ilimiz Mersivan bölgesindeki Atabarı Kayak Merkezinde gerçekleştirilmektedir. 

Şenliğin birinci gününde 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinden bir grup öğrencimizin yer aldığı etkinliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar " İlimiz için büyük bir şans olan bu kayak tesisini öğrencilerimizin görmesi, burada çeşitli aktiviteler yapması onların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunacaktır. Bu şenliğin hazırlanmasında fikir sahibi ve destekleri bulunan Valimiz Sayın Cengiz Ünsal'a şükranlarımı sunuyor, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili  Hayati Güner ile organizasyonda emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Birimi 

Kaynak: HABER MERKEZİ