7 Mart İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılan Artvin Valisi Cengiz Ünsal’a, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, öğretmenler ve veliler eşlik etti.

Törende ilk olarak öğretmenlerle bir araya gelen Vali Ünsal; “Çocuklarımızda var olan cevherleri ortaya çıkarıyor ve hassasiyetle işliyorsunuz. Memleketin her noktasında çocuklarımıza, gençlerimize Vatan ve Millet sevgisini aşılayan ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Ülkemizin, ilimizin nice başarılar elde etmesinde sizin emeklerinizin, fedakârlıklarınızın payı çok büyüktür.  Ülkemizin, ilimizin geleceğinin inşası sürecinde, görevini özveri ile yerine getiren tüm öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra öğrencilere karne dağıtan Vali Ünsal; öğrencilere yarıyıl tatilini dinlenerek ve bol bol kitap okuyarak geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Programın ardından açıklamalarda bulunan Vali Ünsal, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin yarı yıl tatiline girmesi ile birlikte İlimiz genelinde 164 okulda, 24.289 öğrenci karne heyecanı yaşadığını belirtti.

AFAD Başkanı Okay Memiş, Ordu'da konuştu: AFAD Başkanı Okay Memiş, Ordu'da konuştu:

Vali Ünsal sözlerine şöyle devam etti: "Bugün burada, sevgili öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk. Karne, eğitim-öğretim yılının bir dönemi boyunca öğrencilerimizin sergilediği performansın bir geri bildirimidir. Bu sayede, çocuklarımızın zayıf ve güçlü yönlerinin farkına varmasını ve gelecek dönemde eksiklikleri tamamlamak için bir imkân oluşturmayı sağlar. Sevgili öğrencilerimize tavsiyem karnelerindeki notlar ne olursa olsun, kendilerine olan inancı ve güveni kaybetmemeleridir. Azimli bir şekilde çalıştıkları takdirde başarılı olmak kaçınılmazdır.”

Törenin akabinde Vali Cengiz Ünsal, öğretmen ve öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ