Balıkesir elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Balıkesir'de elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalac Balıkesir elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Balıkesir'de elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalac

Ardeşen'de doğup büyüyen ve uzun yıllar belediyecilik deneyimiyle tanınan Mehmet Zeki Demiroğlu, ilçenin sorunlarını yakından bilen ve çözümlerine dair somut projelerle seçmene sesleniyor. Demiroğlu, doğduğu, yaşadığı ve sevdiği ilçede 33 yıllık birikimini belediyecilik hizmeti olarak sunmayı hedefliyor.

"Aramızda Herkes İçin Yer Var"

Aday adaylığı sürecinde partisinden ayrılarak bu kararı alan Demiroğlu, siyasi veya sosyal ayrımcılık yapmaksızın bütün Ardeşenlileri kucaklamayı ve belediyecilik hizmetlerinden eşit yararlanmalarını sağlamayı amaçlıyor. Kendisini Ardeşen'e adayan Demiroğlu, "Birilerine kaybettirmek için değil, herkesi kazanmak için buradayım. Ardeşen'in sorunlarını çözmek için sorumluluk alıyorum" dedi.

Gönlünde Ardeşen Sevdası Olan Herkesi Birlikte Çalışmaya Davet Ediyor
Mehmet Zeki Demiroğlu, Ardeşen'in emin ellerde yönetilmesine katkı sağlamak amacıyla sadece kendi partisini değil, tüm siyasi partileri ve Ardeşen'e gönül vermiş herkesi birlikte çalışmaya davet ediyor. "Aramızda herkes için yer var" diyen Demiroğlu, Ardeşen'in birlikte daha güzel yarınlara ilerlemesi için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti.
Mehmet Zeki Demiroğlu'nun adaylık açıklamasıyla birlikte Ardeşen'de siyasi sahne hareketlenirken, Demiroğlu'nun belediyecilikteki deneyimi ve çözüm odaklı projeleri, seçmen nezdinde merakla bekleniyor.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ