Akdeniz Bölgesi’nin en popüler turistik şehirlerinden biri olan Antalya; denizi, güneşi, yemyeşil doğası ve tarihî yapılarıyla yılın her mevsimi yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. Her daim hareketli sokakları, pırıl pırıl masmavi denizi, göz alıcı plajları ve tarih kokan sokaklarıyla beğeni toplayan şehir, kolay ulaşım olanaklarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Şehir merkezine sadece 15 km uzaklıkta olan bir hava alanına sahip Antalya uçak bileti alternatifleri ile her bütçeye hitap ediyor. Hem deniz tatili hem de kültür gezisi yapabileceğiniz Antalya, tüm ihtişamı ile sizleri bekliyor. Tatilsepeti, Antalya’ya yapacağınız seyahatler için ucuz uçak bileti sunarak doyasıya bir tatil geçirmenizin yollarını açıyor. Tatilsepeti‘nin kullanışlı arayüzündeki kampanya ve fırsatları takip edebilir; bütçenize en uygun Antalya uçak bileti avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin gözde tatil mekânlarından biri olan Antalya, özellikle yaz aylarında sayısız ziyaretçinin akınına uğruyor. Akdeniz ikliminin etkisiyle yaz sezonunun uzun olduğu şehir, gece ve gündüz her an cıvıl cıvıl hareketli caddeleriyle tatil keyfini doyasıya yaşamınızı sağlıyor. Tertemiz denizi, çam ormanlarının o muhteşem kokusu ve muhteşem kumsallarıyla göz dolduran Antalya, ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor.

Özel aracınızla, otobüsle, yurt içi ve yurt dışı birçok noktadan kolayca ulaşabileceğiniz Antalya, ailenizle veya arkadaş grubunuzla konforlu bir tatil geçirmeniz için tüm imkânları sunuyor. Tatilsepeti’nin her bütçeye uygun olarak sunduğu Antalya uçak bileti fırsatlarını inceleyebilir ve bütçenize en uygun uçak bileti opsiyonlarından yararlanarak keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği ve âdeta bir turizm cenneti olan Antalya, farklı konaklama alternatifleri ile ziyaretçilerini bekliyor. Göz alıcı kumsalları, masmavi denizi, hareketli caddeleri ve sunduğu eğlenceli gece hayatıyla tatilini Antalya’da geçirmeyi tercih edenleri memnun eden şehir, kolay ulaşım imkânlarıyla popülerliğini devam ettiriyor.

İstanbul Antalya uçak bileti fiyatları, sezondan sezona değişiklik gösteriyor. Farklı hava yolu şirketlerinin düzenlediği seferleri ve sefere ait detayları kolayca incelemenize olanak tanıyan Tatilsepeti, böylece daha kolay karar vermenize yardımcı oluyor. Firmaların belirli dönemlerde sunduğu kampanyalı uçak bileti opsiyonlarını Tatilsepeti’nden inceleyebilir ve bütçenize uygun olan uçak biletini kolayca satın alarak unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Antalya Uçak Bileti THY

THY, Türkiye’nin en büyük hava yolu şirketi olarak ön plana çıkıyor. Dünyanın birçok noktasına sefer düzenleyen şirket, yurt içi sefer sayısının çokluğu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Antalya’ya dilediğiniz zaman uçak bileti bulmanıza imkân tanıyan THY’nin ayrıcalıklı seyahat olanaklarından yararlanabilir ve gönlünüzce bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz.

En popüler turistik şehirlerden biri olan Antalya, sımsıcak güneşi ve masmavi denizi ile misafirlerini ağırlamak için bekliyor. Belek, Ayışığı ve Kiriş plajlarında kum ve güneşin tadını çıkarabilir; Göynük Kanyonu’nda çeşitli aktivitelere katılarak unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. Tatilsepeti’nin size sunduğu avantajlardan yararlanarak Antalya uçak bileti thy ile bütçenize en uygun ucuz uçak biletini alarak hem eğlenceli hem de ekonomik bir tatil fırsatını yakalayabilirsiniz.

Antalya Ucuz Uçak Bileti Nasıl Bulunur?

Kendine has doğal güzellikleri, şelaleleri, kanyonları ve hareketli caddeleri ile hayallerinizin de ötesinde bir tatil fırsatı sunan Antalya, her yıl sayısız ziyaretçiyi konuk ediyor. Muhteşem manzaraları ve tarihî yapılarıyla her köşesi âdeta ayrı bir tat bırakan şehir, her mevsim popülerliğini devam ettirerek mükemmel bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Hemen hemen her gün bu güzide şehre sefer düzenleyen farklı hava yolu şirketi bulunuyor. Antalya uçak bileti THY, Pegasus şirketlerinin düzenlediği kampanyalı seferlere kolayca ulaşmanızı sağlayan Tatilsepeti’nin arayüzü, tatil severlere rehberlik ediyor. Ucuz Antalya uçak bileti almak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir; e-bültene üye olarak firmaların yaptığı indirimli uçak bileti kampanyalarından anında haberdar olabilirsiniz.

Antalya Uçak Bileti Pegasus

Dağların denizle buluştuğu yemyeşil toprakları, akarsuları, kanyonları ve şelaleleriyle zengin bir tatil alternatif sunan Antalya, misafirlerine sakin bir deniz tatilinin yanı sıra adrenalin dolu aktivitelerde sunarak tatil severlerin beğenisini topluyor. Şehir merkezine yaklaşık 10 km uzaklığındaki havalimanı ile kolay ulaşım imkânı da sunan şehir, her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin hava yolu şirketleri arasında önemli bir yere sahip olan Pegasus, tatil severlere sunduğu kampanyalı uçak bileti imkânlarıyla yakından takip ediliyor. Antalya uçak bileti Pegasus’u tercih eden yolcular, konforlu bir yolculuk gerçekleştirdikleri için olumlu yorumlarıyla hava yolu şirketine memnuniyetlerini iletiyorlar. Her geçen gün sefer sayısını artıran Pegasus, daha geniş kitlelere hitap etmek için kalite standartlarını artırmayı hedefliyor.

Antalya Havalimanı Ulaşım

Antalya’nın en işlek havalimanı olarak bilinen Antalya Havalimanı, Muratpaşa ilçesinde yer alıyor ve şehir merkezine yaklaşık 13 km uzaklıkta bulunuyor. Antalya Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için toplu taşıma araçlarının yanı sıra daha konforlu ve kişiye özel ulaşım seçenekleri de bulunuyor. Antalya Havalimanı’na kendi özel aracınızla gittiğinizde ise rahatlıkla kullanabileceğiniz 972 araç kapasiteli bir otopark hizmet veriyor.

Antalya Havalimanı’na indiğinizde toplu taşıma araçları dışında araç kiralayabilir; Havaş otobüslerini kullanabilir veya Antray denilen tramvay hattını tercih ederek Antalya şehir merkezine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Antobüs: Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen otobüsler 600 ve 800 nolu araçlarla hizmet veriyor. 600 nolu Antobüs, Antalya otogarına giderken, 800 nolu Antobüs ise Lara Sarısu bölgesine ulaşım sağlıyor.
  • Havaş: Antalya şehir merkezine ulaşımdaki en önemli seçeneklerden biri olan Havaş, Havalimanın iç hatlar terminalinin önünden kalkarak şehir merkezine ulaşımı kolaylaştırıyor. Havaş Otobüsleri; Kemer, Side, Finike, Üniversite gibi noktlara kolay ulaşım için tercih ediliyor.
  • Antray: Antalya Havalimanı’ndan geçen Ezpo-Fatih tramvay hattı, şehir merkezine ulaşım için en kolay ulaşım aracı olarak görülüyor. Ankara kart ile kullanabileceğiniz Antry, Otogar, Aksu, Emniyet, Meydan ve Muratpaşa gibi istasyonlara giden en hızlı ulaşım aracı olarak kabul ediliyor.
  • Taksi: Şehir merkezine biraz daha konforlu seyahat etmek isteyen yolcular, Antalya merkeze daha çabuk ulaşmak için taksi seçeneğini de değerlendirebilirler.
  • Araç Kiralama: Antalya merkeze gitmek için konforundan ödün vermeyen ziyaretçiler, hava alanında bulunan araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilirler. Ancak, sıkıntı yaşamamak için yolculuğunuzun başlangıcında rezervasyon yaptırmanız yararınıza olacaktır.

Antalya Konaklama

Tatil tercihini Akdeniz Bölgesi’nden yana kullanmayı tercih eden tatil severler, bölgenin en popüler ve en güzel şehirlerinden biri olan Antalya’da doyasıya bir tatil keyfi sürerek mutlu anılar biriktirebilirler. Farklı zevklere ve her bütçeye uygun Antalya otelleri, size sunduğu birbirinden farklı olanaklarla sizleri muhteşem bir tatil için bekliyor. Özellikle Side otelleri, bölgenin en beğenilen konaklama mekânları olarak beğeni topluyor. Bunun yanı sıra Kemer bölgesinde yer alan ve dünyaca ünlü birçok otel de bulunuyor. Belek otelleri ise sunduğu hizmet ve konforuyla misafirlerinden tam not almayı başarıyor.

Kaynak: https://www.tatilsepeti.com/