Oltu ilçesi, Anneler Günü ve 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası'nı coşkuyla karşıladı. İlçenin yanı sıra Şenkaya, Narman ve Olur ilçelerinden gelen misafirlerle birlikte, kıymetli şehit anneleri ve engelli bireylerin anneleri, Belediyenin 25 Mart Sosyal Tesisleri'nde ağırlandı.

Programa katılan Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, yaptığı konuşmada, "Hem şehit annelerimiz hem de engelli bireylerin anneleri büyük bir imtihan veriyor. İnsan yükü taşımak zor iştir. Ancak inanıyoruz ki bu yük sizi dünyada da ahirette de kurtaracaktır. Rabbim, sizi bu şekilde imtihan ederken bir taraftan da büyük mükafatlar hazırladığına inancımız tamdır. Anneler Günü'nüzü ve Engelliler Haftası'nızı kutluyor, bundan sonraki süreçte de bizlerin üstüne ne düşerse gücümüz yettiğince sizlerle beraberiz." şeklinde duygularını ifade etti.

Programa katılan tüm misafirlere tek tek gül buketi dağıtan Başkan Çelebi'ye, AK Parti Oltu İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Selma Mevlütoğlu da eşlik etti.

Kaynak: Haber Merkezi