Rize Çayelili Fatih Çomoğlu Ak Parti’den Altındağ Belediyesinde meclis üyesi adayı oldu.

2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’den Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi Adayı seçilen ve ayrıca Ankara Çayeli Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Fatih Çomoğlu, yeniden Altındağ belediye meclis üyesi adayı oldu.

Çomoğlu, “Altındağ belediyemize hizmet noktasında yeniden aday olarak vatandaşımızın karşısına çıktık. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Turgut Altınok ve Altındağ Belediye Başkan Adayımız Dr. Veysel Tiryaki’ye Altındağlılar olmak üzere Rizeli hemşerilerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

Fatih Erbakan'dan sokak hayvanları açıklaması Fatih Erbakan'dan sokak hayvanları açıklaması

Fatih Çomoğlu kimdir?

1984 yılında Çayeli’nde doğan fatih Çomoğlu ilkokulu Sefali köyü ilkokulunda ortaokul liseyi Çayeli İmam hatip lisesinde tamamlamıştır. Akabinde Eskişehir Anadolu üniversitesi idari iktisat fakültesi işletme bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazarlama ve ticaret ihracat olarak tamamlamıştır. Siyasi hayatına İmam Hatip yıllarında Milli gençlik Vakfı Çayeli Gençlik Kolları Refah partisi Gençlik Kollarında başlamıştır. Ak Parti Kuruluşunda Çayeli Ak Parti Gençlik Kollarında görev almıştır. Akabinde Kısa Bir Dönem Ak Parti Rize Gençlik Kollarında Görev Yapmıştır. Vatani görevi askerliğini Sivas İl Jandarma Komutanlığında kısa dönem olarak tamamlamıştır. Vatani görevi sonrası Rize de Genç MÜSİAD Rize Başkan Yardımcılığı Proje Başkanlığı görevini yerine getirmiştir. Akabinde Türkiye Odalar Borsalar Birliği Rize Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini tamamladıktan sora Rize Genç Girişimciler kurulu 3.olağan seçimlerinde Başkan Seçilmiş ve 3 Yıl bu görevi sürdürmüştür. Çay Sektöründe önemli işlere gelişmelere İmza Atan Çay firmasında Önemli Görevlerde Bulunan Fatih Çomoğlu 2013 Yılında Türkiye de İlk Çay Evleri Projesi İçin Ülkemizin Başkenti Ankara ya Tayin Olmuştur. Burada Ankara’nın merkezi Altındağ da Tarihi Ankara Evlerinde Türkiye’nin İlk Çay Evi Olan Neşe Çay Evini Kurmuş Halen Bu İşletmenin İşletmecisi ve Toptan Perakende Bayii Olarak Ticari Faaliyetlerini Ankara da başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Ankara ya gittiğinde sırası ile Ankara Çayeli Derneği Başkan Yardımcılığına seçilen Fatih Çomoğlu halen aynı dernekte başkan yardımcısı olarak görev almaktadır. Yine Ankara’da birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan Fatih Çomoğlu Eğitime destek platformu Altındağ Sorunlusu Asım Yardım Derneği Altındağ Sorumlusu Olarak görevlerinde devam etmektedir. Ak Parti Ankara İl Başkanlığında son üç seçim Koordinasyon Merkezinde Seçim İşlerinde Görev Alan Fatih Çomoğlu 6. Ak Parti Altındağ İlçe Başkanlığı Kongresinde İlçe Başkan Yardımcısı Tanıtım medya Başkanı olarak görev yapmıştır. 2019 Yerel seçimlerinde İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak Ak Parti Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olarak gösterilmiş ve Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir. Altındağ Belediyesinde esnaf Komisyon Başkanlığı Hukuk Komisyonu Başkan Vekili Plan Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Görevlerini Yürüten Fatih Çomoğlu Son bir yıldır Altındağ Belediyesi Daimi Encümenlik Görevine getirilmiştir. 2024 Yerel Seçimlerinde Altındağ Belediyesi Adayı Gösterilen Efsane Başkan Dr. Veysel Tiryaki Ekibinde Yeniden Belediye Meclis Üyesi Adayı Olarak Veysel   Başkanın Ekibinde Yer almıştır.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI