Akçaabat Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki dayanışmayı ve iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlediği Kurumlar Arası Futbol Turnuvası 'Reşit Sivrikaya' sezonunda çeyrek final heyecanı dorukta.

Grup maçlarının tamamlanmasıyla birlikte 27 futbol takımından 16'sının çeyrek finale yükseldiği turnuvada, 192 sporcu finale yükselmek için ter dökecek.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turnuvaya katılan takımları tebrik ederek, "Geçmişten beri sporun kalbi Akçaabat'ta atmıştır. Yediden yetmişe herkes Akçaabat'ta spora gönül vermiştir. Ben de bu şehrin evladı olarak spora büyük değer veriyor; sporu ve sporcuyu daima destekliyorum." diyerek duygularını ifade etti.

Başkan Ekim, "Kamu kurum ve kuruluşları arasında düzenlenen bu turnuva, kurumlar arasındaki işbirliğini, diyaloğu ve birlikteliği arttırıyor; kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Çeyrek finale yükselen takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Her zaman olduğu gibi yine centilmenlik ve dostluk kazanacak." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi