İYİ Parti Trabzon Kongresinde Merak Dorukta: Kim Destekleyecek? İYİ Parti Trabzon Kongresinde Merak Dorukta: Kim Destekleyecek?

Ak Parti’de aday adaylık müracaatları Çayeli’nde devam ediyor. 

Çayeli Belediyesi için Ahmet Aktaş , aday adaylık müracaat dosyasını Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk’e teslim etti.

Müracaatı sonrası açıklamada bulunan Ak Parti Çayeli Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Aktaş;” Sevgili hemşerim Ben değerli ilçemizin genç belediye başkan aday adayı Ahmet Aktaş. 28 yaşındayım. Doğma büyüme çayeli sevdalısı bir kardeşinizim Mühendislik fakültesi inşaat mühendisliği bölümünden mezun genç bir mühendisim. Üniversitenin bana kattığı vizyonu ilçemizin çıkarları doğrultusunda, sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki idealler ile harmanlayıp, ilçemiz için en iyi olanı ortaya koymak adına, bu göreve talip oldum. Gençler olarak taşın altına elimizi koyma vaktinin geldiği inancındayım.Ülkece geçirdiğimiz sıkıntılı süreçleri el ele vererek hep birlikte atlattık bu yüzden siyasete olan arzumuz ve büyüklere olan güvenimiz tam,  dolayısıyla Bu göreve layık görülmemiz durumunda alnımız ak bir şekilde şehrimize kazanım sağlayacak projelerle bu görevi layıkıyla yapacağımıza şüphem yok. Beni bugünlere getiren sevgili ailem ve değerli büyüklerime sonsuz şükranlarımı sunarım.Teveccüh saygıdeğer hemşerilerimizindir ”ifadelerini kulandı

Haber:Büşra Bayraktutan 

Editör: BÜŞRA BAYRAKTUTAN