4 Yıldır mücadele verdiğim Gürcistan olaylarında mesafemizi ilerlettik. her gün yenileri eklenen ve Gürcistan da göz altına alınan Türklere artık sahip çıkmaya başlanıldı.

Acarıstan bölgesinde yaşanan EROİN TUZAĞI olaylarına bugüne kadar 81 kişi düşürüldü. halen bu olaylar devam etmekte ama ne yazıkkı bu işi Türklerden başka yapan yok. geçtiğimiz günlerde sahipleri olmayan iki Hint li yi aldılar. neden mi ? Türkiye ye giriş vizeleri yokmuş ve biri az Gürcüce bildiği için ana 5 yıl diğerine ise 2 yıl ceza vermişler. Gürcistan ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil. yakaladıkları Türklerin araçlarına, paralarına ve kredi kartlarına varıncaya kadar el koyuyorlar.

Bu işi yürütenler maalesef Savcı ve hakimler, üstelik kredi kartını isteyen yakınları ile pazarlık ederek rüşvet istiyorlar. Gürcistan in adaleti bu RÜŞVET polisi suç atıyor savcisi rüşvet alıyor. iyi tezgah kurmuşlar. yakaladıkları kişilerin araçlarını o akşam hemen satıyorlar veya kendileri biniyorlar. bu nasil adalet, bu nasil devlet. sakatlarımızın 4 de biri kadar nüfusu olan bir ülke nerden bu cesareti alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Sarp sınır kapısında yapılan eylem ve protesto dan sonra Türk polisi kapıdan geçen Gürcülere birer bildiri ve çiçek veriyormuş. memleketimize hoş geldiniz, sizin hiç bir sorununuz olamaz. biz sizin garantorönüz gibi gürcüce ve Türkçe yazılı bildiri. Peki Türklerin garantörü kim,,,,? kim bu suçsuz insanlara sahip çıkacak. elbette hukuk tektir, ülkemizde her millet, her devlet aynı yasalarla yargılanır. peki Gürcistan da nasil oluyor. gürcülere ayrı hukuk Türklere ayrı. bu mu adalet. sarp sınır kapısında bu çiçeği dağıtan, dağıttıran her kim ise başı dibi yok. onu nefretle ve şiddetle kınıyorum ve o kişinin adalet anlayışı olduğuna da inanmıyorum.

Türkleri eroin ile karşılayanlara Türkiye den çiçek ne hoş bir sefa, kim dağıtıyor veya dağıttırıyorsa benim ülkemi temsil etmeye hakkı yok. ben o şahsi ve şahsiyeti ülkemin yöneticisi olarak kabul etmiyorum. bu benim görüşüm.