18 Ocak 2024 Merkez / Afyonkarahisar Elektrik Arızası

Elektrik Kesintisi uyarısı: Afyonkarahisar, Merkez 2024-01-18 tarihinde 8 saat süreyle susuz kalacak. Bu kesinti, Afyonkarahisar genelinde yaşanacak diğer kesintilerle birlikte nasıl bir etki yaratacak? Özellikle Merkez ilçesinde yaşanacak bu kesinti, günlük yaşamı, işleri ve hizmetleri nasıl etkileyecek? Detaylar ve kesintinin olası etkileri hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

18 Ocak 2024 Perşembe 10:00 Afyonkarahisar Merkez Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 8 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Afyonkarahisar
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Bilgi: Merkez Elektrik Kesintisi Bölgeleri: DEĞİRMENDERE – KÖYÜN KENDİSİ : DEĞİRMENDERE KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesine Bağlı; Değirmendere Köyünün Bir Kısmı
Bilgi: Merkez Elektrik Kesintisi Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 18 Ocak 2024 Perşembe 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 18 Ocak 2024 Perşembe 18:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Dinar / Afyonkarahisar 18 Ocak 2024 Tarihinde 3 saat Elektrik KesintisiAfyonkarahisar Dinar ilçesinde bugün toplam 3 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Afyonkarahisar genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Dinar de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-01-18 tarihli Afyonkarahisar, Dinar Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Afyonkarahisar
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Dinar
Elektrik kesintisinden etkilenen yerler : MERKEZ – OTOGAR : BAŞAK SOKAK , ESKİ BAŞMAKÇI YOLU CADDE , KARDELEN SOKAK , MÜCAHİT SOKAK , ŞEHİT MEHMET ALİ KARACAN SOKAK Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesine bağlı; Otogar Mahallesi Başak Sokak, Eski Başmakcı Yolu, Kardelen Sokak, Mücahit Sokak, Ş. M. Ali Karacan Sokak
Elektrik Kesintisi Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 18 Ocak 2024 Perşembe 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 18 Ocak 2024 Perşembe 13:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

18 Ocak 2024 İscehisar / Afyonkarahisar Elektrik Kesinti Var

Afyonkarahisar ilinde 2024-01-18 tarihinde İscehisar ilçesinde 6 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Afyonkarahisar genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle İscehisar ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Afyonkarahisar İscehisar Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 6 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Afyonkarahisar
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : İscehisar
Afyonkarahisar İscehisar’ta Elektrik Kesintisine Maruz Kalacak Alanlar : MERKEZ – ÇUKUR : , KARABÖGET CADDE ALANYURT – ATATÜRK : , AFYON SOKAK , AKGÜN SOKAK , ARSLAN SOKAK , ÇAKMAK SOKAK , DEMİRCİ SOKAK , KARAMAN SOKAK , KARANFİL SOKAK , ORDU SOKAK , SAĞLIK OCAĞI SOKAK , TÜRKMEN SOKAK ALANYURT – CUMHURİYET : , AFYON-5 KÜME EVLER , ANALIK SOKAK , ÇIKMAZ SOKAK , ÇİÇEK SOKAK , ESEN SOKAK , İSCEHİSAR SOKAK , TEPE SOKAK ALANYURT – ÇAKMAK : , BARIŞ SOKAK , KURTULUŞ SOKAK , SEVGİ SOKAK ALANYURT – HÜRRİYET : , AFYON-5 KÜME EVLER , ÇAKIR SOKAK , İSCEHİSAR SOKAK , KEFELİ SOKAK , KORELİ SOKAK , PAZAR YERİ SOKAK , SAĞLIK OCAĞI SOKAK , SAĞLIK SOKAK ALANYURT – SELİMİYE : , AFYON-1 SOKAK , CAN SOKAK , ÇIKMAZ SOKAK , EFE SOKAK , ŞAHİN SOKAK , YEŞİL SOKAK , YILDIZ SOKAK ÇATAĞIL – MERKEZ : , MERKEZ KÜME EVLER ÇATAĞIL – KÜRTYURDU : , KÜRTYURDU KÜME EVLER DOĞLAT – KÖYÜN KENDİSİ : , DOĞLAT KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, İscehisar İlçesine bağlı; İscehisar Toki Konutları, Doğlat, Çatağıl, Doğanlar, Olukpınar, Alanyurt, Karaağaç Köyleri, A.K.Ü. İscehisar Meslek Yüksek Okulu, Yörükbeyi Andazit, Ömer Ertürk, Beril Maden, Jandarma Genel Komutanlığı, TRT Alanyurt Verici İstasyonu, Turkcell, TT Mobil İletişim, Tekma Maden, Kaltun Maden ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, İhsaniye İlçesine bağlı; Eynihankuzviran, Kıyır, Eskieymir Köyleri ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler.
Afyonkarahisar İscehisar’ta Elektrik Kesintisi Gerekçesi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 18 Ocak 2024 Perşembe 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 18 Ocak 2024 Perşembe 16:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

18 Ocak 2024 İhsaniye / Afyonkarahisar Elektrik Kesinti Bilgisi

Afyonkarahisar’nın İhsaniye ilçesinde, 2024-01-18 tarihinde yaşanacak olan elektrik kesintisinin süresi 6 saat olacak. Bu, Afyonkarahisar genelinde meydana gelen diğer kesintilerle birlikte yaşamı olumsuz etkileyebilir. Etkilenen bölgeler, alternatif enerji kaynakları ve kesintinin neden olduğu sorunlarla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

ESRA EROL, KAPALI KAPILARI AÇTI! ESRA EROL, KAPALI KAPILARI AÇTI!

2024-01-18 Afyonkarahisar İhsaniye Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 6 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Afyonkarahisar
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : İhsaniye
Afyonkarahisar İhsaniye’ta Elektriği Kesilen Sokak ve Mahalleler : MERKEZ – HÜRRİYET : TARLA SOKAK Afyonkarahisar İli, İscehisar İlçesine bağlı; İscehisar Toki Konutları, Doğlat, Çatağıl, Doğanlar, Olukpınar, Alanyurt, Karaağaç Köyleri, A.K.Ü. İscehisar Meslek Yüksek Okulu, Yörükbeyi Andazit, Ömer Ertürk, Beril Maden, Jandarma Genel Komutanlığı, TRT Alanyurt Verici İstasyonu, Turkcell, TT Mobil İletişim, Tekma Maden, Kaltun Maden ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, İhsaniye İlçesine bağlı; Eynihankuzviran, Kıyır, Eskieymir Köyleri ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler.
İhsaniye’ta Elektriğin Kesilme Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 18 Ocak 2024 Perşembe 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 18 Ocak 2024 Perşembe 16:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Editör: EDİTÖR - 3