Etkinlik, 06 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen ülkemizde derin bir iz bırakan Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki deneyimlerin paylaşılması amacıyla tertiplendi.
Programda Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürü Kemal Şenlioğlu, Artvin Meslek Yüksekokulu  Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil Çelik, Acil Durum ve Afet Yönetimi Programından Öğr. Gör. Ümran Ayşen Küçük ve Öğr. Gör. Yasemin Deniz Öztürk, Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünden Arş. Gör. Kader Demiröz ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencisi Nilay Demirci depremle ilgili deneyimlerini paylaştı.

Deneyim paylaşımları sonrasında katılımcılara plaket ve depreme müdahalede gönüllü görev alan öğrencilere teşekkür belgeleri Üniversite  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Sağlam tarafından takdim edildi. 

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi üyeleri, TPAO Filyos Tesislerinde inceleme yaptı Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi üyeleri, TPAO Filyos Tesislerinde inceleme yaptı

Kaynak: HABER MERKEZİ