Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AFAD İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “6 Şubat Depremleri Hatıra Bahçesi” fidan dikim etkinliğine katıldı.

AFAD Rize İl Müdürlüğü bahçesindeki 1 dönümlük yeşil alanda 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ansına oluşturulan hatıra bahçesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi peyzaj mimarlığı bölümü öğrencilerinin de katkılarıyla 30 farklı türden 300 yakın yöremize uygun bitki çalı ve meyve fidesi dikimi yapıldı.

Ağaç dikim töreninde konuşan Vali Baydaş, “Peygamber efendimiz, ‘Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikin’ tavsiyesinde bulunmuş. Bu etkinlikle depremde kaybettiğimiz vatandaşımızı hayırla yad edeceğiz. Bu etkinlikte emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Burdur'da 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Burdur'da 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Etkinliğe Vali Baydaş’ın yanı sıra; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Yusuf Yılmaz, AFAD İl Müdürü Mehmet Salih Avcı, kurum müdürleri, depremzede vatandaşlar, öğrenciler, AFAD personeli ve Orman İşletme personeli katıldı.

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU