Antalya'da 2 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Antalya'da 2 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Vali Aziz Yıldırım, 16-22 Nisan 48. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Karadeniz'in Renkleri 10. Geleneksel Karma Resim Sergisi'nin açılışına katıldı.

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen ve Vali Yardımcısı Hacı Osman Hökelekli, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ile turizm paydaşlarının da hazır bulunduğu serginin açılışında resim sanatçılarının birbirinden güzel eserleri yer aldı. Vali Yıldırım, resim sanatçılarıyla bir araya gelerek eserlerin bulunduğu sergiyi gezdi.

Sergi ile ilgili Vali Yıldırım’a bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon’da turizmin her alanda önemli oranda artış gösterdiğini ifade ederek, “Valiliğimiz öncülüğünde ‘12 Ay Turizm Her Mevsim Turizm’ sloganıyla bakanlığımız, Turizm Geliştirme Ajansımız ve diğer paydaşlarımızla Trabzon’da turizmi geliştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ