Edirne merkezli 3 ilde “MAHZEN-44” operasyonu: Suç örgütü çökertildi Edirne merkezli 3 ilde “MAHZEN-44” operasyonu: Suç örgütü çökertildi

Emekliler güzel haberi bu sabah aldı! Maaşlarına aldıkları ek zamlarla birlikte promosyon ödemelerini araştıranlara güzel haber geldi. Yapılan son açıklamaya göre İş Bankası promosyon ödemelerinde güzel haberi verdi. Şartları taşıyan ve başvuran emeklilere en geç 3 iş günü içerisinde ödeme yapılacak.

İş Bankası, yaptığı açıklamasında “Bi' emekli olayım ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler emekli maaşını İş Bankası'ndan alıyor, 7.500 TL' ye varan nakit promosyon kazanıyor.​ Siz de emekli maaşınızı İşCep'ten kolayca İş Bankası'na taşıyabilir, promosyon talebinde bulunabilirsiniz” ifadesini kullandı.

SON TARİH 29 ŞUBAT

Kampanyanın 1 Ocak tarihinde başladığı ve 29 Şubat tarihine kadar devam edeceğini ifade eden banka kampanya detaylarını da açıkladı. İş Bankası yaptığı açıklamasında maaşını 3 yıl boyunca İş Bankası üzerinden almayı taahhüt edenler için bu ödemenin yapılacağını belirtti.

MAAŞ MİKTARINA GÖRE DEĞİŞİYOR

Bankanın açıklamasına göre ödemeler maaş miktarına göre farklılık gösterebiliyor. İşte kampanya detayları ve maaş miktarına göre yapılacak olan ödemeler:

  • Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi yapılacaktır.

ekran-goruntusu-2024-02-07-084101

  • Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ