25 Nisan 2024 İzmit / Kocaeli Elektrik Arıza Bilgisi

Kocaeli ilinde 2024-04-25 tarihinde İzmit ilçesinde 6 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Kocaeli genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle İzmit ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 6 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : İzmit
Kocaeli İzmit’ta Elektrik Kesintisine Maruz Kalacak Alanlar : 4512, ABIDIN ARAL, ABİDİN ARAL SK., AĞLAYAN ULUÇINAR SK., AKGÜVERCİN SK., AKYILDIZ SK., ALTUN SK., ANANAS SK., ARİF SK., AYDINLIK SK., BARBAROS SK., BAŞER SK., BAYRAKTAR SK., BEYAZ PAMUK, BEYAZ PAMUK SK., BEYHAN, BEYHAN SK., CAMİ ARKASI SK., CANDAN SK., CIHAN, CİHAN SK., ÇAĞDAŞ SK., ÇAKMAK SK., ÇAY SK., ÇETİN İŞÇİ SK., ÇEVRE SK., ÇIKMAZ SK., DEMİRAĞA SK., DEREN SK., DİKBAYIR SK., DİLARA SK., DÜNYA SK., EFES SK., EGE SK., EGEMEN SK., ERGUVAN SK., ESKİ HASTANE SK., EYÜP BEY SK., EYÜP SULTAN, EYÜP SULTAN SK., GELİR SK, GELİR SK., GÜÇBİR SK., GÜLCAN SK., HACI AKŞEMSETTİN SK., HACI ARİF CD., HACI BAYRAM VELİ SK., HACI HAZIM, HACI HAZIM SK., HASAN ELBEYOĞLU SK., HELVACI SK., HOŞGÖR SK., HUZUREVI, HUZUREVİ SK., HÜR SK., ISMAIL KOLAYLI, İRFAN KANDEMİR SK., İSMAİL KOLAYLI CD., İSTANBUL KARAYOLU CD., İZMİT-İSTANBUL OTOBAN CD., KAAN, KAAN SK., KADIBAYIRI, KADIBAYIRI SK., KALEMCİ SK., KALENDER SK., KANARYA SK., KANİ SK., KIRKMEŞE SK., KİRAZLI SK., KOÇAL, KOÇAL SK., MANOLYA SK., MEDRESE SK., MEHMET ALİ KAĞITÇI SK., MEHMETÇIK, MERDOĞLU SK., MERİÇ SK., METE SK., METIN, METİN SK., MIRALAY MÜMTAZ, MİRALAY MÜMTAZ CD, MİRALAY MÜMTAZ CD., MUSTAFA KARAKAŞ SK., NAZLICAN SK., NESLİHAN SK., NEŞE SK., NEYZEN SK., NİSAYE SK., NUMAN KAHYA, NUMAN KAHYA SK., NURDOĞAN ÖZAK SK., OĞUZ SK., ORDUEVI, ORDUEVİ SK., ORHAN VELİ SK., ÖZ BİRLİK SK., ÖZ EVLİYA ÇELEBİ SK., PALMİYELER SK., PELİN SK., PİRAYE SK., POYRAZLAR SK., RIHTIM, RIHTIM SK., RÜYA SK., SABIRLI, SABIRLI SK., SABUR SK., SADETTİN YALIM, SADETTİN YALIM CD., SAHIN, SAİT FAİK SK., SAİT KOÇ SK., SAKIN, SAKİN SK., SALİM ÇOLAK SK., SARIÇAM SK., SAYGIN SK., SEDEFLER SK., SEMAZEN SK., SEMIH KOÇANA, SEMİH KOÇANA SK., SERAP SK., SERGEN SK., SINEM SK., SİNEM SK., SUAT SK., SUDE SK., ŞEFİK POSTALCIOĞLU SK., ŞEHİT CAFER ŞENOL SK., ŞENER SK., ŞENİZ SK., ŞENLİK SK., ŞENOLLAR SK., TAŞTEPE SK., TURİST SK., YALÇIN SK., YAMAN SK., YENİ GELİNCİK SK., YETKİN SK., YILDIZ, YUKARI SK., YUNUS SK., ZERDA SK., ZEYTINLIK, ZEYTİNLİK SK., ZIYAPASA, ZİYAPAŞA SK., ZOBUOGLU, ZOBUOGLU SK.
Kocaeli İzmit’ta Elektrik Kesintisi Gerekçesi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Nisan 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Nisan 2024 Perşembe 15:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

25 Nisan 2024 Karamürsel / Kocaeli Elektrik Kesinti Detayı

Kocaeli’nın Karamürsel ilçesinde, 2024-04-25 tarihinde yaşanacak olan elektrik kesintisinin süresi 8 saat olacak. Bu, Kocaeli genelinde meydana gelen diğer kesintilerle birlikte yaşamı olumsuz etkileyebilir. Etkilenen bölgeler, alternatif enerji kaynakları ve kesintinin neden olduğu sorunlarla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

2024-04-25 Kocaeli Karamürsel Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 8 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Karamürsel
Kocaeli Karamürsel bölgesinde Elektrik Kesintisine Dahil Sokak ve Mahalleler : AKTOPRAK SK., ALİ MEHMET AKKIR SK., AVCIKÖY MERKEZ MEVKII, AVCIKÖY MERKEZ MEVKİİ KÜME EVLER, BAHÇE SK., BOZKURT MEVKII, BOZKURT MEVKİİ, BOZKURT MEVKİİ KÜME EVLER, ÇAMDIBI MERKEZ MEVKII, ÇAMDİBİ MERKEZ MEVKİİ KÜME EVLER, ÇAMLIK SK., ÇINARLI, ÇINARLI CD., DUMLUPINAR SK., FATİH SK., FULACIK MERKEZ MEVKII, FULACIK MERKEZ MEVKİİ, FULACIK MERKEZ MEVKİİ KÜME EVLER, GÖÇMEN SK., GÜLERSOY SK., İSMAİL BAYCAN SK., İSTANBUL SK., KAVAKLI, KAVAKLI SK., KAZIM KARABEKİR SK., KIBRIS SK., KIZILAGAÇ MEVKII, KIZILAĞAÇ MEVKİİ KÜME EVLER, KÖSEOGLU, KÖSEOĞLU SK., PEKMEZCİ SK., PENDİK SK., SEMETLER MERKEZ MEVKII, ŞEHİT HÜSEYİN AKBAŞ SK., VALIDE KÖPRÜ, VALIDE KÖPRÜ MEVKII, VALIDE KÖPRÜ MEVKII KÜME EVLER, VALIDE SULTAN, VALİDE KÖPRÜ CD., YALAK DERE, YALAK DERE CD., ZÜMRÜT SK.
Karamürsel Kocaeli Elektrik Kesintisi Bildirimi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Nisan 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Nisan 2024 Perşembe 17:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

25 Nisan 2024 Dilovası / Kocaeli Elektrik Verilmeyecektir

Kocaeli Dilovası ilçesinde bugün toplam 3 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Kocaeli genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Dilovası de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-04-25 tarihli Kocaeli, Dilovası Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz

Galatasaray Sivasspor Taraftarium24 CANLI İZLE Selçuk sports Gs Sivas maçını izle Justin tv Galatasaray Sivasspor Taraftarium24 CANLI İZLE Selçuk sports Gs Sivas maçını izle Justin tv

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Dilovası
Dikkat! Dilovası için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : ABA SK, BORAN SK., BUDAKLI SK., ÇARŞI CD., EMİNE SK., ERDEMLI, ERDEMLİ SK., FATİH SULTAN MEHMET CD., HEREKE YOLU SK, KARDELEN SK., ÖZGÜ SK., YEDITEPE, YEDİTEPE SK.
Dikkat! Dilovası’ta Elektrik Kesintisinin Sebebi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Nisan 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Nisan 2024 Perşembe 12:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

25 Nisan 2024 Kandıra / Kocaeli Elektrik Kesinti Bilgisi

Elektrik Kesintisi uyarısı: Kocaeli, Kandıra 2024-04-25 tarihinde 6 saat 30 dakika süreyle susuz kalacak. Bu kesinti, Kocaeli genelinde yaşanacak diğer kesintilerle birlikte nasıl bir etki yaratacak? Özellikle Kandıra ilçesinde yaşanacak bu kesinti, günlük yaşamı, işleri ve hizmetleri nasıl etkileyecek? Detaylar ve kesintinin olası etkileri hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

25 Nisan 2024 Perşembe 09:00 Kocaeli Kandıra Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 6 saat 30 dakika
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Kandıra
Kandıra Kesinti Bölgeleri : MUHARREMLER MEVKII, MUHARREMLER MEVKİİ KÜME EVLER
Kandıra Elektrik Kesintisi Sebebi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Nisan 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Nisan 2024 Perşembe 15:30
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Darıca / Kocaeli 25 Nisan 2024 Tarihinde 7 saat Elektrik Kesintisi

Kocaeli Darıca ilçesinde bugün toplam 7 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Kocaeli genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Darıca de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-04-25 tarihli Kocaeli, Darıca Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 7 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Darıca
Elektrik kesintisinden etkilenen yerler : ALİYE SK., CEZBE, CEZBE SK., DR.ZEKİ ACAR CD., GÜRSEL, GÜRSEL SK., İSTASYON CD., KATIP, KATİP SK., KÖŞK SK., SERTTAŞ SK., SEVKET, VEZIR, VEZİR SK.
Elektrik Kesintisi Nedeni :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Nisan 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Nisan 2024 Perşembe 16:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Darıca, Kocaeli 25 Nisan 2024 9 Saat Süreli Elektrik Kesintisi Hakkında Güncellemeler

Elektrik Kesintisi uyarısı: Kocaeli, Darıca 2024-04-25 tarihinde 7 saat süreyle susuz kalacak. Bu kesinti, Kocaeli genelinde yaşanacak diğer kesintilerle birlikte nasıl bir etki yaratacak? Özellikle Darıca ilçesinde yaşanacak bu kesinti, günlük yaşamı, işleri ve hizmetleri nasıl etkileyecek? Detaylar ve kesintinin olası etkileri hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

25 Nisan 2024 Perşembe 09:00 Kocaeli Darıca Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 7 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Darıca
Bilgi: Darıca Elektrik Kesintisi Bölgeleri: BEKTAŞ SK., BEYIT, BEYİT SK., ERİŞ SK., ESENGÜL SK., GÜRKAN SK., HÜSAM SK., ISTASYON, KAYMAZ SK., KEŞİF SK., ŞEVKET SK., TELSİZ SK., TEPECIK, TEPECİK SK., YESIL, YEŞİL SK.
Bilgi: Darıca Elektrik Kesintisi Nedeni :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Nisan 2024 Perşembe 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Nisan 2024 Perşembe 16:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

2024-04-25 : Gölcük, Kocaeli Yaşanan Elektrik Kesintisi Hakkında Detaylar

Kocaeli’nın Gölcük ilçesinde, 2024-04-25 tarihinde yaşanacak olan elektrik kesintisinin süresi 8 saat olacak. Bu, Kocaeli genelinde meydana gelen diğer kesintilerle birlikte yaşamı olumsuz etkileyebilir. Etkilenen bölgeler, alternatif enerji kaynakları ve kesintinin neden olduğu sorunlarla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

2024-04-25 Kocaeli Gölcük Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 8 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Gölcük
Kocaeli Gölcük’ta Elektriği Kesilen Sokak ve Mahalleler : AHU SK., AKIN, AKIN SK., AKŞEMSETTİN CD., ALEV SK., ALI KUSÇU, ALİ KUŞÇU CD., ARAS, ARAS SK., ARZUM, ARZUM SK., ATLAS, ATLAS SK., AVCILAR SK., AVSAR, AVŞAR SK., AYAZ, BAHAR, BAHAR SK., BAHTİYAR SK., BAŞARAN SK., BEDIR, BELEN, BELEN SK., BERAT SK., BERRİN SK., BEYAZIT SK., BEYZA SK., BİLGE SK., BİZİM SK., CAN, CANSU, CANSU SK., CENNET SK., ÇAGRI, ÇAĞLAYAN SK., ÇIÇEK, ÇİÇEK SK., ÇİĞDEM SK., ÇORUH CD., DEFNE SK., DIDEM, DİDEM SK., DİLEK SK., DURU, DURU SK., EFE SK., ELA SK., ELİF SK., EYLÜL SK., EYÜP SIMSEK, EYÜP ŞİMŞEK CD., EZGİ SK., GENÇLİK SK., GÖNÜL, GÖNÜL SK., GÜLBAHAR SK., GÜNDÜZALP, GÜNDÜZALP CD, GÜNDÜZALP CD., GÜNEŞ SK., GÜZELCE SK., HISARTEPE, HİCRET SK., HİSARTEPE SK., ISMET PASA, ISMET PASA CD., İSMET PAŞA CD., KARACAOGLAN, KAVAK SK., KERİM SK., KEVSER CD., KINALI SK., KONAK SK., KOSOVA CD., MASAL, MELEN SK., MELTEM SK., MİMAR SİNAN CD., ONUR SK., ORHANGAZİ CD., ORTANCA SK., PALMIYE, PALMİYE SK., SAADET SK., SARAY, SEDİR SK., SERDAR SK., SEVİNÇ SK., SEYHAN SK., SEYRANTEPE, SEYRANTEPE SK., SULTAN SK., ŞANLI SK., ŞEN SK., TABYA SK., TAYFUN SK., TULUMBA SK., TUNA SK., TUNCA SK.
Gölcük’ta Elektriğin Kesilme Nedeni :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Nisan 2024 Perşembe 09:30
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Nisan 2024 Perşembe 17:30
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Dilovası, Kocaeli 25 Nisan 2024 13 Saat Süreli Elektrik Kesintisi Hakkında Güncellemeler

Kocaeli ilinde 2024-04-25 tarihinde Dilovası ilçesinde 3 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Kocaeli genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle Dilovası ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kocaeli Dilovası Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kocaeli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Dilovası
Kocaeli Dilovası’ta Elektrik Kesintisine Maruz Kalacak Alanlar : ASALET SK., ASMALI SK., BESTE SK., BİLİM SK., RADAR, TRAKYA SK., UĞUR SK.
Kocaeli Dilovası’ta Elektrik Kesintisi Gerekçesi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 25 Nisan 2024 Perşembe 13:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 25 Nisan 2024 Perşembe 16:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: Haber Merkezi