Yarın, 25 Mart'ta Terazi burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Bugünlerde özellikle ilişkilerimizde daha hassas dengeler var. Karşılıklı bir konuda hoşnutsuzluk içeren bir durum yüzünden yeni bir değerlendirme ve muhasebe yapmak durumunda olabiliriz. Denge ve diplomasi gerektiren konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir. Vereceğimiz kararlar ilişkilerimize önemli sonuçlar getirebilir. Bu hafta pek çok açıdan önemli değişiklikler getiriyor. Aşkta ve sevdiklerimizle ilgili konularda kendimizi yenileyebileceğimiz fırsatlar da bulabiliriz.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim?

24 Mart Pazar: Günün ilk yarısında daha dikkatli olmayı gerektiren konular var. Öğle sonrasında ilişkiler önem kazanıyor.

25 Mart Pazartesi: Bugün gerçekleşen Ay tutulması ilişkilerimize daha fazla önem vereceğimizi anlatıyor.

26 Mart Salı: Evde ve duygusal ilişkilerimizde bizi test eden konular ve hassasiyetler var.

27 Mart Çarşamba: Duygusal tepkilerimizi daha iyi kontrol etmeye çalışalım. Öğleden sonra konsantre olabileceğimiz pek çok konu var.

28 Mart Perşembe: Karşılıklı para konularında fırında beklentilerimizi daha gerçekçi tutmalıyız.

Tunceli Elektrik Kesintisi 16 Mayıs Perşembe: Hangi İlçeler Etkilenecek Tunceli Elektrik Kesintisi 16 Mayıs Perşembe: Hangi İlçeler Etkilenecek

29 Mart Cuma: Bizi duygusal açıdan huzursuz eden ve ani tepkiler vermemize neden olabilecek koşullarla karşılaşabiliriz.

30 Mart Cumartesi: Kendimizi daha hareketli ve maceracı bulabileceğimiz bir gündeyiz. Dışa dönük aktiviteler için güzel bir gün olabilir.

Kaynak: Haber Merkezi