Preston - Leicester City (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle Preston - Leicester City (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle

23 Nisan, resmi tatil olarak kabul edilen ve pek çok kamu kurumunun kapalı olduğu bir gündür. Bu özel gün, resmi törenlerin ve kutlama etkinliklerinin düzenlendiği, çocukların özel gösterilere katıldığı bir gün olarak bilinir. Veliler, çocuklarının bu özel günkü etkinliklerini izlemek istediklerinde resmi tatil olması nedeniyle iş yerlerinden izin alabilirler. Resmi tatilde çalışmak zorunda kalan çalışanlara ekstra mesai ücreti ödenir. Bu nedenle, özel gösterilere katılmak isteyen veliler için 23 Nisan, resmi tatil olacak ve çalışanlar da ek mesai ücreti alacak.

23 Nisan Resmi Tatil mi?

23 Nisan, resmi tatil olarak kabul edilen bir gündür. Bu nedenle, okullar ve resmi daireler gibi kamu kurumları kapalı olacak ve özel sektörde de resmi tatil uygulaması geçerli olacak. Resmi tatil olmasına rağmen bazı vatandaşların çalışması gerekebilir. Bu durumda çalışanlar, ekstra mesai ücreti alacak. Üniversiteler ve liseler de bu özel günde tatil edilecek. Bu sayede, çocuklar da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlama etkinliklerine katılacak.

22 Nisan Tatil mi? Yarım Gün mü, Tam Gün mü?

Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanunu'na göre, 22 Nisan yarım gün veya resmi tatil olarak kabul edilmez.

Kaynak: Haber Merkezi