Kars okullar tatil mi? 12 Ocak Kars okullar tatil mi? Sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde.

Ağrı'da elektrik kesintisi: 17 Mayıs Cuma günü kesinti uygulanacak ilçelerin listesi... Ağrı'da elektrik kesintisi: 17 Mayıs Cuma günü kesinti uygulanacak ilçelerin listesi...

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimlerinde görülecek yağışların, Muğla ve Çanakkale çevreleri, İzmir ve Manisa'nın kuzey ve batı, Balıkesir'in güney ve batı ile Aydın'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla'nın kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor.

Genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra sıcaklıkların düşmesiyle birlikte Manisa ve Balıkesir'in yüksek kesimlerinde (1000 m üzeri) ve Çanakkale'de karla karışık yağmur ve kar şeklinde beklenen kuvvetli yağışların sebep olacağı sel, su baskını, yıldırım, kıyı kesimlerde hortum riski ve yerel dolu yağışı, kar yağışı beklenen bölgenin kuzey ve iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ile birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yapılan uyarılardan sonra Kars valiliğinden konuya dair henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama yapıldığında haberimiz güncellenecektir.

Editör: EDİTÖR - 3