Zuhal Topal Yemekteyiz'de Yeni Yarışmacı: Durmuş Çetin

22 Nisan Pazartesi günü TV8 ekranlarında Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başladı ve bu haftanın ilk gününde dikkatleri üzerine çeken isim Durmuş Çetin oldu. Hafta finalinde yarışacak olan Durmuş Çetin'in hayatı merak konusu oldu. İşte, Zuhal Topal Yemekteyiz'de boy gösteren Durmuş Çetin'in detayları:

Durmuş Çetin Kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacısı Durmuş Çetin, 31 yaşında ve bekar. Kökeni Amasya'ya dayanan Durmuş Çetin, bir aşçı ve yazardır. Aynı zamanda ustalıkla öğreticilik de yapmaktadır. Yarışmaya katılarak mutfaktaki deneyimlerini ve yemek bilgisini sergilemek isteyen Durmuş Çetin, misafirlerine az bilinen lezzetleri sunmayı hedefliyor. Kendine ve yemeklerine olan güveniyle dikkat çeken Durmuş Çetin, "Benim adım Durmuş. Dururum dururum vururum" diyerek iddiasını ortaya koymaktadır.

Ankaragücü  Alanyaspor (CANLI İZLE) ! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle Ankaragücü Alanyaspor (CANLI İZLE) ! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle

Yemekteyiz Durmuş Çetin Instagram Hesabı

Yarışmacıların puanları açıklandığında Durmuş Çetin'in performansı haberimizde yer alacak. Ayrıca, Durmuş Çetin'in Instagram hesabı da merak ediliyor ve takipçileri tarafından araştırılmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi