Yeşil Mikrofon'a konuşma gerçekleştiren Rize Şube başkanı Selçuk Beşikçi "öncelikle Hemşin halkına ve gönüllü arkadaşlarımiza çok teşekkür ederim. Özelikle genç arkadaşlarımızın gönüllü olarak sadece bağımlılıkla mücadele ve farkındalık konusundaki özverili çalışmaları bizleri çok mutlu etti . Yürüyüşümüz de kahvehanelerdeki insanları sağlıklı yaşam yürüyüşümüze katılmaları biz sigaraya değil çaya bağımlıyiz demeleri çok güzel izlenimler bıraktı. İnşallah Hemşin ilçesinde başlattığımız festivalimiz diğer ilçelerdemiz de ve en son Rize Merkez de yapılarak geleneksel bir festivale dönüşür. Katılan herkese çok teşekkür ederim." Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yeşil Mikrofon'a konuşma gerçekleştiren Kaymakam Furkan Dinçer ise  "Türkiye'nin en küçük ilçelerinden biri Hemşin. Burada yapacağımız çalışmanın karşılığını hemen görebiliyoruz. Gençlerimizin öncülüğünde sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptık. Büyüklerimizin çok güzel örnekleri ile kahvelerdeki vatandaşlarımızı davet ettik, güzel bir yürüyüş oldu." Değerlindermesinde bulundu.

Bartın'da kestaneye zarar veren gal arısıyla mücadele için yararlı böcekler doğaya salındı Bartın'da kestaneye zarar veren gal arısıyla mücadele için yararlı böcekler doğaya salındı

Yeşil Mikrofon, sportif faaliyetler, sağlıklı yaşam yürüyüşü, açık hava sınıfı gibi çeşitli etkinliklerle bağımlılıklarla mücadele ve farkındalık noktasında festivalller çok bir bir etki bıraktı.

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU