Rize'de cinayet zanlısı ve beraberindeki kişi gözaltına alındı Rize'de cinayet zanlısı ve beraberindeki kişi gözaltına alındı

Yapımı devam eden tesisler, bölgedeki sağlık altyapısını güçlendirerek vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmetlerine erişimini sağlayacak.

Akçaabat'a Sağlıklı Hayat Merkezi Geliyor

Akçaabat ilçesinde 1.133 m² arsa üzerine inşa edilen Sağlıklı Hayat Merkezi, Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası olarak hizmet verecek. Tamamlanması planlanan merkezin, bölgedeki sağlık hizmetlerine önemli katkıda bulunması bekleniyor. Merkezin 15 Nisan 2024 tarihinde tamamlanması hedefleniyor.

Çarşıbaşı'nda Yeni Aile Sağlığı Merkezi

336.94 m² arsa üzerine inşa edilen Çarşıbaşı Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binası ise 26 Nisan 2024 tarihinde tamamlanacak. Tamamlandıktan sonra modern ve konforlu bir ortamda sağlık hizmeti sunacak olan merkez, bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verecek.

Akçaabat'a Işıklar Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor

807.3 m² arsa üzerine inşa edilen Akçaabat Işıklar Aile Sağlığı Merkezi binası ise 3 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanacak. Merkez, bölgedeki aile hekimliği hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasını sağlayacak ve vatandaşların sağlık ihtiyaçlarına daha hızlı bir şekilde yanıt verecek.

Kaynak: Haber Merkezi