Bulancak İlçe Stadında ligin en kritik müsabakalarından olan 1926 Bulancakspor ile Çayelispor maçında kazanan taraf 1926 Bulancakspor oldu.

TONYALI’NIN İLK GALİBİYETİ DE MAĞLUBİYETİ DE BULANCAK’TAN

Sezon başında 3. Hafta sonrasında 1926 Bulancakspor maçı ile takımın başına geçen Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı 11 galibiyet, 1 beraberlik ile mağlubiyet yüzü görmedi. Çayelispor ile ilk maçında 1926 Bulancakspor’u 2-0 mağlup eden Şevki Tonyalı ve öğrencileri ilk mağlubiyeti de 1926 Bulancakspor karşısında 2-0 ile aldı.

Ligin üst sıralarını ilgilendiren müsabakaya iki takım da dikkatli bir şekilde başladı.

Karşılaşma 0-0 devam ederken Çayelispor atağında sol kanattan yapılan ortada kafa ile golü atılan hakem ofsayt gerekçesiyle vermedi. Pozisyon sonrası Yeşil beyazlılar hakeme tepki gösterdi.

Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının son dakikalarında 45+3’de 1926 Bulancakspor Murat Kara ile 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda rakibine baskı ve ayağa top yapan kırmızı beyazlılar yakaladığı kontra atakta Murat Kara ile 63. dakikada farkı ikiye çıkardı. Maçın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmazken karşılaşma 2-0 Bulancakspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

15 Yaş Altı Grekoromen Güreş Milli Takımı, Kastamonu'da kampa girdi 15 Yaş Altı Grekoromen Güreş Milli Takımı, Kastamonu'da kampa girdi

Bu mağlubiyet sonrası Çayelispor 37 puanda kalarak liderliğini sürdürürken, önümüzdeki hafta evinde Rize İl Özel İdarespor ile karşılaşacak.

Puanını 35’e çıkararak ikinci sırada bulunan 1926 Bulancakspor ise önümüzdeki hafta 29 puanla 4. Sırada yer alan Serhat Ardahan deplasmanına gidecek.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI