Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı; “Bir zor sürece girdik açıkçası, yani bir yere vardıktan sonra takımın olduğu ortaya koyduğu performans bize olan güven camianın 30 yıllık özlemi bunları hep birleştirdiğimiz zaman da bizden başarı bekleyen bir camia var. Tabii ki biz şu ana kadarki görevimizi yaptığımıza inanalım. Şu anda sadece finalin yarısını tamamladık. Bu açıdan da arkadaşlarım gerçekten canla başla mücadele ettiler. Karşılığını da aldık” dedi.

Türkiye Badminton Şampiyonası Rize başladı Türkiye Badminton Şampiyonası Rize başladı

“ŞU ANA KADAR 9 TANE FİNAL OYNADIK”
8 galibiyet 1 berberlikte şu anda gayet iyi gidiyoruz diyen Tonyalı, “önemli olan tabii ki biz ligin sonunda o şampiyonluk özlemini camianın beklediği o zamanı onlarla birlikte bütünlük içerisinde kavuşabiliriz. Onunla ilgili de artık 5-6 günlük aradan sonra 2. yarı tamamen özellikle bizim ilk 1 ay çok önemli. Bir ay içerisinde rakiplerimizle oynuyoruz. Nasıl ki şu ana kadar 9 tane final oynadık. Önümüzde de en az bir 12 tane daha final var. Her takımın yerinde gücü ve kuvveti var. Bugün olan sonuçlar onu gösteriyor. Zaten o açıdan da biz asla ve asla şımarmadan burnumuz büyümeden hiçbir şekilde çizgimizi bozmadan yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Tonyalı; “Çünkü biz şuna inanmışız ki çalışırsak inanırsak gayret gösterirsek sahaya bir şeyler verirsek sahada biz de istediğimizi vereceğine inanıyoruz. O açıdan da çalışmaya devam. İnançla azimle çalışmaya devam edip de mutlu sona nisan itibariyle ulaşmak istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.
 

Kaynak: TANER ŞAHİN