Haber: Sude Köseoğlu - Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta zirve mücadelesi veren Çayelispor lige iyi başlayamamış ve Mikail Üzümcü ile yollar ayrılmıştı. Üzümcü’nün yerine getirilen Tecrübeli Şevki Tonyalı, takımın başına çıktığı ilk maçta Çayelispor, grubun güçlü ekiplerinden Bulancakspor’u kendi evinde 2-0 yenerek tırmanışını sürdürdü.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, Bulancakspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu ve maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “İlk 3 maçta 2 yenilgi almıştık. Bulancak maçı bizim yukarılarda veya aşağıda oynamamız açısından önemliydi. Bu maçı kazanıp çıkışımızı sürdürdük” dedi.

Çaykur Rizespor’dan Çayelispor’a tebrik mesajı Çaykur Rizespor’dan Çayelispor’a tebrik mesajı

Artık kazanmayı alışkanlık haline getirmek zorunda olduklarını söyleyen Tonyalı, “Bulancakspor maçını galibiyetle geçerek kazandık. Önümüzdeki hafta Rize derbisinde Rize Özel İdarespor ile deplasmanda oynayacağız. Bu maça konsantre olup iyi hazırlanacağız. Özel İdarespor maçını kazanarak zirve mücadelesini devam ettireceğiz” dedi.
 

Editör: HABER MERKEZİ