Ekranlarda fırtınalar estiren Survivor All Star 2024 mücadelesinde bir isim daha yolun sonuna geldi. 1 Ocak 2024 tarihinden bu yana devam eden Survivor mücadelesinde büyük final öncesi son çıkış geldi. 21 Nisan’da yapılacak birleşme partisi öncesi adaya veda eden son isim açıklandı. Poyraz’ın adadan elenmesinin ardından Batuhan, Yaman, Yunus Emre ve Özgür parkurda kozlarını paylaştı. Peki, Survivor en son kim elendi? Survivor kim elendi 17 Nisan? İşte Survivor elenen yarışmacı..

SURVİVOR KİM ELENDİ 17 NİSAN?

Samsun'da yol verme kavgasında bir kişi silahla yaralandı Samsun'da yol verme kavgasında bir kişi silahla yaralandı

Ekran başında hop oturup hop kalkan izleyiciler Survivor kim elendi 17 Nisan, Survivor dün gece kim elendi sorularına yanıt aradı. 17 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen Survivor son bölüm adaya veda eden Yaman Keleş oldu. Performans birincileri Yunus Emre ve Özgür’ün eleme potasında yer alması takım arkadaşlarını bir hayli şaşırtırken büyük düello için nefesler tutuldu. Merakla takip edilen düello oyununda potadan kurtulan Yunus Emre ve Özgür oldu. Son ikiye Batuhan ve Yaman kaldı. 3-3 berabere giden düelloda Batuhan peş peşe aldığı sayılarla öne geçti ve elenen Yaman oldu.

SURVİVOR YAMAN ELENDİ Mİ?

Survivor yarışına yedeklerden dahil olan Yaman Keleş elenmesiyle gözyaşlarına boğuldu. “Ne hissettiğimi şu an hiç bilmiyorum” diyerek duygularını anlatan Survivor Yaman, “Ne olduğum belli değil. Hisler şu an yok. Sizinle olmam çok büyük onur şeref benim için. Hayal ederek büyüdüm. Yani ben ilk Survivor’a gelmek için çok uğraştım ve sizlerle büyüdüm. Çok büyük gurur benim için. Yıllardır Survivor’ı izliyorum ben. Bu isimlerle hayal ederek ben buraya gelmeyi başardım. Survivor olmadan All Star oldum. Hayal ettiğim isimlerle yarışıyorum. Bir saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin” diyerek Dominik adasına veda etti.

Kaynak: Haber Merkezi