Trendyol Süper Lig’in 32.haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalması sonrası galibiyet özlemi 5 maça çıkan Beşiktaş, bu özlemi dindirmek istiyor. Bu kapsamda siyah-beyazlılar, ligin 33.haftasında MKE Ankaragücü takımını konuk ediyor. Beşiktaş, bu maçı kazanarak 3.yolunda kritik bir virajı aşmayı hedefliyor. Kümede kalma mücadelesi veren MKE Ankaragücü ise Beşiktaş’tan puan veya puanlar almak istiyor.

TARAFTARİUM24 BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI CANLI İZLEME LİNKİ

Trendyol Süper Lig’in 33.haftasında Beşiktaş, evinde MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor. Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçı 19 Nisan Cuma günü İstanbul’daki Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçını hakem Bahattin Şimşek yönetiyor. Şimşek’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Yusuf Bozdoğan yapıyor.

Müsabakanın dördüncü hakemliğini Sarper Barış Saka üstlenirken VAR koltuğunda Hollandalı hakem Dennıs Johan Higler, AVAR’da Emre Kargın, Serkan Ok ve Alper Ulusoy üstleniyor.

JUSTİN TV BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI CANLI İZLEME LİNKİ

Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş MKE Ankaragücü şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Samsunspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ – MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Necip, Worral, Emrecan, Al Musrati, Muçi, Gedson, Rashica, Ghezzal, Muleka

MKE Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Uros, Mujakic, Kazımcan, Ali Kaan, Tolga, Efkan, Morutan, Bassogog, Ali Sowe

SELÇUKSPORTS BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI CANLI İZLEME LİNKİ

Süper Lig'de yaptığı 32 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine 48 puan yazdırabildi. Siyah-beyazlı ekip, haftaya averajla 4. sırada girdi.

Oynadığı müsabakaların 8'ini kazanan, 13'ünde berabere kalan ve 11'inden yenilgiyle ayrılan MKE Ankaragücü ise 37 puanla 13. sırada yer aldı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

BEŞİKTAŞ, 5 MAÇTIR LİGDE KAZANAMIYOR

Bakan Bak, "Ankara Rize Günleri" etkinliğine katıldı Bakan Bak, "Ankara Rize Günleri" etkinliğine katıldı

Siyah-beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig'de çıktığı son 5 müsabakada galibiyet elde edemedi.

Ligin 27. haftasında İstanbulspor'u 2-0 yenerek son galibiyetini alan Beşiktaş, ardından oynadığı 5 karşılaşmada ise sırasıyla 3 yenilgi ve 2 beraberlik yaşadı.

BEŞİKTAŞ’IN BAŞINDA SERDAR TOPRAKTEPE OLACAK

Beşiktaş, MKE Ankaragücü müsabakasına teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde çıkıyor.

Siyah-beyazlı ekip, bu sezon Topraktepe yönetiminde 4. kez sahada yer alacak. Beşiktaş, Serdar Topraktepe'nin başında bulunduğu 3 maçta Çaykur Rizespor'u 4-0, Atakaş Hatayspor'u da 3-1 yenerken, Kasımpaşa'ya ise 3-1 mağlup olmuştu.

Beşiktaş'ın ligin 32. haftasında Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrılmıştı.

BEŞİKTAŞ’IN MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI EKSİKLERİ

Yılport Samsunspor ile oynanan son maçta sakatlanan Semih Kılıçsoy ile Mert Günok'un, yanı sıra uzun süreli sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic ile ameliyat edilen Ante Rebic MKE Ankaragücü maçında Beşiktaş’ı yalnız bırakıyor.

BEŞİKTAŞ’TA 4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta 4 futbolcu, MKE Ankaragücü karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Üçer sarı kartları bulunan Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile yapılacak derbide forma giyemeyecek.

EMRE BELÖZOĞLU, MKE ANKARAGÜCÜ’NÜN BAŞINDA OLAMAYACAK

Teknik direktör Emre Belözoğlu, son maçta gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşerken, sakatlığı süren Alper Uludağ haricinde ise eksik oyuncu bulunmuyor.

Kaynak: Haber Merkezi