Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ligin 33.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Ligde 85 puanı bulanan Fenerbahçe, zorlu maçı kazanarak 90 puanı Galatasaray ile arasındaki 5 puanlık farkı 2’ye düşürmeyi amaçlıyor. Ev sahibi Sivasspor ise Fenerbahçe maçından puan veya puanlar almak istiyor.

TARAFTARİUM24 FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 33.haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe – Sivasspor maçı 22 Nisan Pazartesi günü Sivas’taki Bg Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan Fenerbahçe – Sivasspor maçını hakem Cihan Aydın yönetiyor. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapıyor.

Maçın dördüncü hakemliğini ise Alper Akarsu üstleniyor. Müsabakada VAR olarak Alman Benjamin Bard, AVAR olarak Abdullah Buğra Taşkınsoy, Deniz Caner Özaral ve Onur Özütoprak görev alıyor.

Fenerbahçe Sivasspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Sivasspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Sivasspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SELÇUK SPORTS FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI İZLE

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Appindangoye, Camara, Uğur, Poungouras, İbrahim, Bartuğ, Koita, Menig, Manaj

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Dzeko

JUSTİN TV FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI İZLE

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan'ın Olympiakos ekibine elenen sarı-lacivertliler, rakibini mağlup ederek hem moral kazanmayı hem de şampiyonluk yarışında önemli bir engeli aşmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 7 müsabakayı kazanan İsmail Kartal'ın ekibi, haftaya 85 puanla lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde giriyor.

Ligin geride kalan bölümünde 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kırmızı-beyazlı ekip, 44 puan topladı.

FENERBAHÇE’NİN SİVASSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe, zorlu Sivas deplasmanında sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde’nin yanı sıra kadroya alınmayan Miha Zajc, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci bu maçta forma giyemiyor.

FENERBAHÇE’DE 7 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de Sivasspor müsabakası öncesinde 7 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao, kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde oynayamayacak.

SİVASSPOR’UN FENERBAHÇE MAÇI EKSİKLERİ

Kırmızı-beyazlı ekipte orta saha oyuncuları Hakan Arslan ve Azizbek Turgunboev'in sakatlıkları bulunuyor.

Sivasspor'da sarı kart cezası nedeniyle Charis Charisis de Fenerbahçe müsabakasında forma giyemiyor.

FENERBAHÇE SON 7 MAÇINI KAZANDI

Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de çıktığı son 7 maçta hanesine 3 puan yazdırdı. Deplasmanda Çaykur Rizespor, Hatayspor, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük'ü yenen Fenerbahçe sahasında da Kasımpaşa, Pendikspor ve Adana Demirspor'u mağlup etti. Kanarya, bu 7 maçlık süreçte rakip fileleri 20 kez havalandırdı.

FENERBAHÇE 21 MAÇTIR YENİLMİYOR

Son olarak ligin 11. haftasında Trabzonspor’a 3-2 kaybeden Fenerbahçe, daha sonrasında oynadığı 21 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler bu süreçte Fatih Karagümrük'ü 2 kez, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor'u da 1’er kez yendi. Ligin ilk yarısında oynanan Adana Demirspor, Galatasaray ve ligin ikinci yarısındaki Samsunspor ve Alanyaspor karşılaşmalarından da sahadan berabere ayrıldı.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA REKOR KIRDI

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 16 maça çıkarken 15 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek üst üste 10 dış saha maçını kazanan sarı-lacivertliler, 'deplasmanda üst üste 10 maç kazanan ilk takım' oldu. Kanarya, konuk olduğu maçlarda rakip fileleri 35 kez havalandırırken, oynadığı 10 lig maçında ise kalesini gole kapattı. İsmail Kartal'ın öğrencileri, lig tarihinin en iyi deplasman performanslarından birine imza atarken, kalan haftalarda 1 puan alması durumunda 2020-2021 sezonunda ulaştığı puan (47) rekorunu egale edecek ve söz konusu rakamı geçmesi durumunda ise puan rekorunu kıracak.

FENERBAHÇE – SİVASSPOR REKABETİNDE SON DURUM

Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında oynanan 35 müsabakadan 20'sini Fenerbahçe, 7'sini Sivasspor kazandı, 8 mücadele ise berabere sonuçlandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, Mübadele Derneği üyeleriyle buluştu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, Mübadele Derneği üyeleriyle buluştu

Bu maçlarda Fenerbahçe'nin 75 golüne, Sivasspor 45 golle karşılık verdi.

İki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan müsabakayı Fenerbahçe sahasında 4-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe'nin, deplasmanda Sivasspor ile yaptığı lig maçlarında üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında Sivas'ta oynanan 17 maçın 7'sini sarı-lacivertli ekip, 4'ünü ise ev sahibi takım kazanırken, 6 müsabaka berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 31 gol atarken, kalesinde 25 gol gördü.

Fenerbahçe, Sivasspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2009-2010 sezonunda deplasmanda 5-1'lik sonuçla aldı.

Sivasspor ise 2011-2012 ve 2013-2014 sezonlarında sahasındaki maçlardan 2-0 galip ayrıldı. Kırmızı-beyazlı takım, ayrıca 2019-2020'de evinde Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti.

Öte yandan, 2010-2011 sezonunun son maçında Fenerbahçe'nin deplasmanda 4-3 galip gelerek şampiyonluğunu ilan ettiği ve 2013-2014 sezonunun ilk yarısında İstanbul'da sarı-lacivertlilerin 5-2 kazandığı karşılaşmalarda atılan 7'şer gol, iki takım arasındaki en gollü müsabakalar olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Haber Merkezi