Premier Lig heyecanı bu akşam Brighton ve Manchester City arasındaki maçla devam edecek. Zirve mücadelesi veren iki ekip, American Express Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maç, TSİ 22:00'de başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından naklen yayımlanacak.

Zirveye Hedefliyor

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde elenen Manchester City, ligdeki şampiyonluk hedefinden vazgeçmiş değil. Premier Lig'de zirveye oynayan Guardiola'nın öğrencileri, Brighton'ı yenerek puan cetvelindeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Manchester City, şu ana kadar oynadığı 32 maçta 22 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 73 puan topladı.

Şifresiz Selçuk Sport Verona Fiorentina maçı canlı izle Taraftarium24 Verona Fiorentina maçını izle Kralbozguncu Şifresiz Selçuk Sport Verona Fiorentina maçı canlı izle Taraftarium24 Verona Fiorentina maçını izle Kralbozguncu

Brighton Düşme Hattından Uzak Durmak İstiyor

Sezonun sonuna yaklaşırken Brighton, düşme hattından uzakta kalmak için mücadele ediyor. Ev sahibi ekip, son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak formda olduğunu gösteriyor. Brighton, şu ana kadar oynadığı 32 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 44 puan topladı.

Brighton - Manchester City Maçı Hakkında Bilgiler

Tarih: 25 Nisan 2024
Saat: TSİ 22:00
Stadyum: American Express Stadyumu, Brighton
Yayın: beIN Sports 3

Kaynak: Haber Merkezi