Haber: Sude Köroğlu - Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çayelispor evinde Palandöken Belediyespor’u 5-1 yenerek liderliğe yükseldi. Maçtan sonra konuşan Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarını, alınan galibiyetle liderliğe yükselme sevinci yaşadıklarını kaydetti.

Paralimpik Judo Milli Takımı'nın Kastamonu'daki dördüncü kampı devam ediyor Paralimpik Judo Milli Takımı'nın Kastamonu'daki dördüncü kampı devam ediyor

-“Oyuncularıma teşekkür ediyorum”
Bu ligde her maçın zor olduğunu kaydeden Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “Palandöken Belediye karşılaşmasının zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Ama öyle olmadı. Maçın ilk dakikasıyla oyuna hâkim olduk. 90 dakika sahada mücadele ederek farklı bir galibiyet aldık. Oyuncularıma ortaya koydukları güzel futboldan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

-“Her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız”
Hedeflerinin bu sezon şampiyonluk olduğunu kaydeden Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “Göreve geldikten sonra 5 maçı da kazandık. Şimdi önümüzde 9.hafta oynayacağımız Arsin İdman Yurdu maçı var. Şampiyon olmak istiyorsak bu maçı da kazanıp galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bizim için artık içerde veya dışarda maç yok. Her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız” dedi.
 

Editör: HABER MERKEZİ