Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi. İzleyiciler tarafından yoğun ilgi gören konser, Üniversite Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şifresiz Selçuk Spor tv Beşiktaş Rizespor maçı canlı izle Taraftarium24 bjk rize maçını izle Kralbozguncu Şifresiz Selçuk Spor tv Beşiktaş Rizespor maçı canlı izle Taraftarium24 bjk rize maçını izle Kralbozguncu

Koro şefliği Emine Özdemir Yılmaz tarafından yürütülen programda çeşitli makamlardan türlü eserler icra edildi. Programın sunuculuğunu ise TRT Trabzon Radyo Programcısı Erdoğan Topçu üstlendi. Üniversite Türk Sanat Müziği Korosu tarafından 5’i solo olmak üzere çok sayıda parça seslendirildi. Program, TRT Sanatçısı Bahadır Özüşen’in performansı ile devam etti.

Etkinlik Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nebi Gümüş tarafından Bahadır Özüşen’e; Üniversite Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakır tarafından da koro şefi Emine Özdemir Yılmaz’a hediye takdimi ile sona erdi.

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU