Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi personellerine yönelik protokol kuralları ve iletişim becerileri konularında eğitim düzenlendi.

Toplum içerinde nezaket, görgü ya da zarafet adı verilen bu kurallar insanları daha saygın ve sevilen fertler haline getirir. Bu kuralların herkes tarafından bilinmesi ve uygulanması ise toplumları daha çağdaş ve medeni hale getirir. Bu bağlamda Protokol kuralları ve iletişim becerileri çağımızın olmazsa olmazı haline geldi.

Bolu'da aşçılık lisesini ziyaret eden ilkokul öğrencileri, kurabiye yaptı Bolu'da aşçılık lisesini ziyaret eden ilkokul öğrencileri, kurabiye yaptı

Rize İl Sağlık Müdürlüğü de 142 personeline Rize Adalet Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen eğitimlik oturumu düzenledi.

Eğitimin açılış programına Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gürkan Altuntaş, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi, Başhekim yardımcısı Dr. Mustafa Aksoy ile destek hizmetleri müdürü Murat Aşık katıldı.

Eğitimin ikinci oturumu 27 Nisan 2023 tarihinde düzenlenecek.

Muhabir: TANER ŞAHİN