Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi.

O isimlerden birisi de lüks yaşantısıyla bilinen ve sık sık Dilan Polat'ı taklit etmekle suçlanan Özlem Öz-Tayyar Öz çifti oldu.

YAZILAN YORUMLARI ŞİKAYET ETTİLER

Haklarında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek", "Resmi belgede sahtecilik" ve "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" olmak üzere 5 ayrı suçtan soruşturma yürütülen ve mal varlıklarına el konulan Tayyar ve Özlem Öz çifti, haklarında yazılan yorumlara savaş açtı.

Hasan Can Kaya Şaşırttı: "Hayranımla Birlikte Olurum!" Hasan Can Kaya Şaşırttı: "Hayranımla Birlikte Olurum!"

SAVCILIĞA BAŞVURDULAR

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre Tayyar Öz ve sosyal medya fenomeni olan eşi Özlem Öz, sosyal medyada haklarında yapılan yorumların ardından savcılığa başvurdu. Özel hayatlarına dair detayları sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşan Öz çifti avukatları aracılığı ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi verdi.

"BEBEKLERİNİ AĞLATMAK İÇİN CİMCİKLİYOR"

Dilekçede Yağmur Ç. adlı bir kişinin sosyal medya hesabından, "Özlem Öz videolarında etkileşim artsın diye bebeklerini ağlatmak için cimcikliyor. Tayyar Öz doktor olmasına rağmen bir sürü zayıflama hapı satıyor. Zayıflama hapları yüzünden ölenler var. Yarın öbür gün bu hapları alanlar ölse de satıcıların umurunda olmayacak. Sırf etkileşim için camilerden, kutsal yerlerden dahi reklam yaparcasına videolar çekip atıyorlar" şeklinde paylaşım yaptığı belirtilerek şikayetçi olunduğu kaydedildi.

Editör: EDİTÖR - 3