Afyonkarahisar'da elektrik kesintisi: 17 Mayıs Cuma günü kesinti uygulanacak ilçelerin listesi... Afyonkarahisar'da elektrik kesintisi: 17 Mayıs Cuma günü kesinti uygulanacak ilçelerin listesi...

Emet, Kütahya 2024-05-03 10 Saat Süreli Elektrik Kesintisi Hakkında Güncellemeler


Kütahya Emet ilçesinde bugün toplam 8 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Kütahya genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Emet de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-05-03 tarihli Kütahya, Emet Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.
Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 8 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kütahya
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Emet
Dikkat! Emet için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : YENİCE - YENİ : OKUL SOKAK NOT: BU KESİNTİDEN SADECE GÖNCEK KÖYÜ ETKİLENECEKTİR.
Dikkat! Emet'ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 03 Mayıs 2024 Cuma 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 03 Mayıs 2024 Cuma 18:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)
 


03 Mayıs 2024 Merkez / Kütahya Elektrik Arıza Bilgisi


Merkez şehrinde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Kütahya'da belirli ilçelerde elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Merkez ilçesi de aldı. Merkez ilçesinde kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. 03 Mayıs 2024 Merkez / Kütahya Elektrik Arıza Bilgisi başlıklı haberimizde kesintinin detaylarını yazdık.


Kütahya Merkez için Planlanan Elektrik kesintisi süresi : 7 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kütahya
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Hangi Merkez bölgeleri Elektrikten Etkilenecek? : SEYİTÖMER - GÜLTEPE : UFUK SOKAK NOT: BU KESİNTİDEN SADECE ESKİYÜREĞİL KÖYÜ ETKİLENECEKTİR.
Merkez'ta Elektrik Niye Kesik? Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 03 Mayıs 2024 Cuma 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 03 Mayıs 2024 Cuma 16:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)
 


03 Mayıs 2024 Merkez / Kütahya Elektrik Kesinti Detayı kesintiler


Kütahya Merkez ilçesinde bugün toplam 7 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Kütahya genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Merkez de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-05-03 tarihli Kütahya, Merkez Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 7 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kütahya
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Dikkat! Merkez için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : MERKEZ - İSTİKLAL : , YÖN SOKAK MERKEZ - LALA HÜSEYİN PAŞA : , 1. CAMİ SOKAK , AYVALI SOKAK , BALPINAR SOKAK , BODRUM SOKAK , ÇİNİLİÇEŞME SOKAK , HANIM SOKAK , KANATLI SOKAK , KIBRIS CADDE , KÜLHAN SOKAK , LALA HÜSEYİN PAŞA CADDE , PAZAR SOKAK , TALİPPAŞA CADDE , VAKIF SOKAK , YÖN SOKAK MERKEZ - CEDİT : , ADEM SOKAK , ASAYİŞ SOKAK , BÜŞRA SOKAK , ÇİLEM SOKAK , KIBRIS CADDE , LALA HÜSEYİN PAŞA CADDE , SİNAN SOKAK , SİNAN ARALIĞI SOKAK , TALİPPAŞA CADDE , YENİ CADDE BAKIM ONARIM
Dikkat! Merkez'ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 03 Mayıs 2024 Cuma 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 03 Mayıs 2024 Cuma 16:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: Haber Merkezi