ATV'de Yayınlanan Kuruluş Osman'ın Son Bölümü İzleyicilerle Buluştu

Yeni Bölüm Tek Parça Full İzlenebilir!

Kuruluş Osman dizisinin heyecanla beklenen 158. bölümü, 30 Nisan 2024 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı ve internete tek parça olarak yüklendi. Dizi tutkunları, son bölümü kaçırmadan izlemek için merakla bekledikleri linki haberimizde bulabilirler.

157. Bölümde Neler Yaşandı?

Son bölümde, Osman Bey'in kararlı hamlesi ve kardeşleri arasındaki gerilim dikkat çekti. Evladının canı tehlikede olan Osman Bey, oyunları bozmak için kararlı bir plan yapar. Ancak Ahmet'in ölümü, Kayı Obası'nda gerilime yol açar ve Osman Bey kardeş kanı dökülmesine izin vermez. İbrahim Bey ve Yakup Bey ise obada alıkonulur. Melike Hatun ve İbrahim Bey ise oğullarının intikamını almak için yemin ederler.

Balıkesir'de 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Balıkesir'de 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölümde ise Alaeddin Bey ve Gonca Hatun'un evlenmesi, Orhan ve Mehmet arasındaki mücadele, Ulcay ve Mehmet Bey'in birliği gibi heyecan dolu gelişmeler izleyiciyi bekliyor. Mehmet, Yakup Bey'lerin esaretini sonlandırmak için Ulcay'la anlaşırken, Osman Bey'i bekleyen tehlike de merak konusu. İşte, tüm bu heyecan dolu olayların yaşandığı yeni bölümü izlemek için link haberimizde yer alıyor.

Dizinin İzleme Linki

Kuruluş Osman dizisinin 30 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanan 158. bölümünü tek parça full olarak izlemek isteyenler için özel link haberimizde bulunuyor. Dizi tutkunları, kaçırdıkları veya yeniden izlemek istedikleri bölümü bu link aracılığıyla rahatlıkla izleyebilirler.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 158. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Merkezi