"Ben Hz. Meryem" yazılı bir videonun yayılmasıyla birlikte sosyal medyayı ikiye bölen ve Hz. Meryem olduğunu iddia eden kadın olarak tanınan Kübra Acar kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Günlerdir sosyal medyada dolaşan bir video gündemden düşmüyor. Beyazlar içinde yürüyen ve dua eden bir kadının görüntüleri üzerine, "Ben Hz. Meryem" yazılması büyük tepkiye neden oldu. Öyle ki görüntü bazı haber sitelerinde dahi yer buldu. Sosyal medyada Hz. Meryem olduğunu iddia eden kadın olarak lanse edilen kişinin, kendine mürit topladığı dahi iddia edildi. Peki, Hz. Meryem Olduğun iddia eden kadın kim?

Sosyal medyada bir anda milyonlarca kişi tarafından görüntülenen bir video adeta infial yarattı. Kimileri videodaki kadının kendini Hz. Meryem olarak tanıttığını iddia ederken, kimileri de videonun kurgu olduğunu söyledi. Ancak her ne olursa olsun video milyonlarca görüntülenme aldı.

Videonun bu denli yayılması üzerine olayın başkahramanı olan ve bir anda "Hz. Meryem olduğunu iddia eden kadın" yaftası yiyen o kadın sonunda ortaya çıktı.

Hz. Meryem Olduğunu İddia Eden Kadın Kim? 

Sosyal medyanın günlerdir konuştuğu o kadın sonunda ortaya çıktı. Hz. Meryem olduğunu iddia eden kadın olarak tanınan kişinin gerçek adının Kübra Acar olduğu öğrenildi. Kübra Acar sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla, görüntülerin kendisine ait olduğunu açıkladı. 

Şifresiz Selçuk Spor tv Fenerbahçe-Beşiktaş maçı canlı izle Taraftarium24 FB -BJK maçını izle Kralbozguncu Şifresiz Selçuk Spor tv Fenerbahçe-Beşiktaş maçı canlı izle Taraftarium24 FB -BJK maçını izle Kralbozguncu

Kübra Acar her ne kadar "Ben Hz. Meryem" videosundaki kişinin kendisi olduğunu söylese de, Hz. Meryem olduğunu iddia ettiğine dair çıkan haberleri yalanladı. Kübra Acar, bir tur şirketiyle Umre ziyareti sırasında çekilen bu görüntülere, kim olduğunu bilmediği kişilerce "Ben Hz. Meryem" ibaresinin yazıldığını ve paylaşıldığını söyledi. Kübra Acar ayrıca bu kişiler ve haberi yayınlayan siteler hakkında yasal süreç başlattığını açıkladı.

Kübra Acar Kimdir? 

"Ben Hz. Meryem" videosuyla bir anda gündeme gelen Kübra Acar hakkında kişisel bilgileri merak konusu oldu. Videoyu ve çıkan haberleri görenler, Kübra Acar'ın yaşı, nereli oldu gibi kişisel bilgileri merak ediyor. Ancak Kübra Acar hakkında şu anda ismi dışında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Haber Merkezi