İnci Taneleri Nehir Rolü Kimdir?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği İnci Taneleri dizisi Nehir rolü, kadroya yeni dahil olmuştur. Sonradan katılmasına rağmen ana karakterlerden olan Nehir, İnci Taneleri dizisinin başrol oyuncusu aynı zamanda da senaristi Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakterinin kızıdır.

Inci Taneleri Nehir Kimdir Azemin Kizi Sera Kutlubey

İnci Taneleri Nehir Rolünü Kim Canlandırıyor?

Azem’in kızı Nehir rolünü başarılı oyuncumuz Sera Kutlubey canlandıracaktır. Bu içerimizde okuyucularımız için Sera Kutlubey’i yakından tanıtacağız. Daha önce hangi dizi ve filmlerde yer almıştır? Özellikle hangi proje ile tanınmıştır? Instagram kullanıcı adı nedir? Evli mi, sevgilisi ünlü mü? Gibi soruları en iyi şekilde cevaplamaya çalışacağız.

Sera Kutlubey Kimdir?

19 nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sera Kutlubey, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Aynı zamanda da Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk ve diksiyon dersleri almıştır. Kamera karşısına ilk defa 2016’da Kehribar dizisiyle geçen oyuncumuz aynı zamanda da yazarlık yapmaktadır. Özellikle Zalim İstanbul ve İyilik dizileriyle tanınan oyuncumuz en son Adım Farah dizisinde yer almıştır.

Sera Kutlubey Dizileri ve Sinema Filmleri

2016 Kehribar – Genç Leyla (TV Dizisi)
2016 Babam ve Ailesi – Hasret (TV Dizisi)
2017 İsimsizler – Seher (TV Dizisi)
2019-2020 Zalim İstanbul – Cemre Yılmaz (TV Dizisi)
2021 Hercai – Azra (TV Dizisi)
2022-2023 İyilik – Damla Dinçer (TV Dizisi)
2023 Adım Farah – Merjan Azadi (TV Dizisi)
2024 İnci Taneleri – Nehir (TV Dizisi)

Merzifon’da gençlerin yaptığı ürünler sergilendi Merzifon’da gençlerin yaptığı ürünler sergilendi

Sera Kutlubey İnstagram Kullanıcı Adı

Sosyal medyada aktif olan oyuncumuzun instagram hesabı da merak edilmiştir. İnstagram da 91 gönderisi ve 1.1 milyon takipçisi bulunan oyuncumuz Sera Kutlubey’in instagram kullanıcı adı: @skutlubey’dir.

Sera Kutlubey Evli Mi? Kiminle Sevgili, Sevgilisi Ünlü Mü?

İnci Taneleri dizisiyle anlaşma sağlayan oyuncumuz Sera Kutlubey’in sevgilisi de merak edilip araştırılmaktadır. Ancak oyuncumuz özel hayatıyla gündeme gelmekten hoşlanmamaktadır. Bu nedenle de özel hayatını gözlerden uzak yaşamaktadır. Kısacası bekar olduğu bilinen güzel oyuncumuz Sera Kutlubey’in hayatında bilinen biri yoktur.

Sera Kutlubey Kıyafetleri Ve Elbise Markaları

Sadece yeteneğiyle değil güzelliğiyle de dikkat çeken Sera Kutlubey, trendleri yakından takip etmekte ve modaya uygun giyinmektedir. Güzel oyuncumuz Sera Kutlubey’in sevenleri onun giydiği kıyafet, elbise ve kullandığı aksesuarları merak etmektedir. Bizlerde oyuncumuzun sevenleri için Sera Kutlubey’in tüm kıyafetlerini, elbiselerini ve aksesuar markalarını sayfamıza ekleyeceğiz.

İnci Taneleri Nehir kimdir? Nehir rolünü canlandıran oyuncumuz Sera Kutlubey’i yakından tanıttık. Sizlerde konumuz hakkında merak ettiklerinizi ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi