İnci Taneleri fragmanı izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Perşembe akşamlarına damgasını vuran dizide Azem, Piraye'nin soğukluğunu fark etse de nedenini anlayamaz. Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Peki, İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı çıktı mı? Azem kızını buldu mu?

İNCİ TANELERİ 11. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

İNCİ TANELERİ FRAGMANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

5C0822Bb0E274E02A863 280320241Db99Dff

İNCİ TANELERİ 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dilber, otelde kalmanın zorluklarını yaşarken, bir yandan ev kiralarına isyan ediyor ve evi barkı olmamasından dert yanıyor. Azem kızını bulmak için gözünü karartıyor. Cihan'ın tehlikeli hayatı ilişkisini de etkiliyor. Dilber, herkesin yanlışlarını yüzüne vurmasından dolayı Azem'e dert yanarken, Azem ise rahmetli eşinden ayrı yıl dönümlerini tek başına kutluyor.

Kanal D'nin, BKM imzalı dizisi "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor. Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem Yücedağ'ın hayata tutunma hikayesini konu alan dizinin yeni bölümünün özeti şöyle;

Artvin'de "Yusufeli Derekapı Geleneksel Boğa Güreşleri Festivali" başladı Artvin'de "Yusufeli Derekapı Geleneksel Boğa Güreşleri Festivali" başladı

Dilber, oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşarken Zahir izini kaybettirmeyi başarır. Piraye, öğrendikleri karşısında Azem ile arasına mesafe koymaya karar verir. Azem, Piraye'nin soğukluğunu fark etse de nedenini anlayamaz. Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Ve bu yol onu kızına dair bir ipucuna ulaştırır. Ancak, öğrendikleriyle başka bir bilinmeze doğru savrulacaktır.

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin 'inci'likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

"Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Haber Merkezi