Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'İnci Taneleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D İnci Taneleri 11. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' bu akşam Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

Aksaray elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Aksaray'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak Aksaray elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Aksaray'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak

İNCİ TANELERİ 10. BÖLÜM KONUSU

Dilber, oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşarken Zahir izini kaybettirmeyi başarır. Piraye, öğrendikleri karşısında Azem ile arasına mesafe koymaya karar verir. Azem, Piraye’nin soğukluğunu fark etse de nedenini anlayamaz. Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Ve bu yol onu kızına dair bir ipucuna ulaştırır. Ancak, öğrendikleriyle başka bir bilinmeze doğru savrulacaktır.

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM İZLE

İnci Taneleri dizisinin Kanal D'de 14 Nisan 2024 Perşembe günü yayınlanan 11. bölümünü ( on birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

İNCİ TANELERİ 11. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Merkezi