Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 16 Nisan 2024 Salı| sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 16 Nisan 2024 Salı| " sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 16 Nisan Salı günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 16 Nisan 2024 Salı| |" İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

TEM Otoyolunun Kınalı Kavşağı-Gümüşova Kavşağı Kesimi arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle her gün 22:00-06:00 saatleri arasında kesimler halinde şerit daraltma yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Ankara-Niğde Otoyolunun Emirler Kavşağı bağlantı yolu 1-2.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara ve Niğde istikametlerinde sağ şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-47.km.leri arasında Kahramankazan-Ankara istikametinde banket dışı ilave servis yolu yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Bolu'da 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Bolu'da 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Çivril-Denizli yolunun 36-37.km.leri arasında kavşak alanında au birikmesi nedeniyle drenaj hattı çalışması yapılmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmleri gerekmektedir.

16 Nisan Kapali Yollar

Tekirdağ-İstanbul İl Sınırı-Büyükçekmece yolunun 22-25.km.leri (Silivri Geçişi) arasında yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Bandırma-Biga yolunun 42-44.km.leri arasında kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle 1.şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Antalya-Korkuteli yolunun 0-1.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-45. Km. leri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Diyarbakır-Mardin yolunun 13-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Rize yolunun 26.km.sinde bulunan Araklı tünelinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönündeki tüpler 16-17.04.2024 tarihlerinde 08:00-17:00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi