Mustafa BAYRAK

ANAP eski genel başkanı Mesut Yılmaz “ Biz zorba bir yönetim olmadık olmayız, her zaman halkın yanında halkın hizmetinde olduk. Eğer mevcut yönetimden hizmet aldık diyorsanız oylarınızı onlara verin” dedi.

ANAP eski genel başkanı ve eski başbakan Mesut Yılmaz Rize de yerel seçimlerde aday olacak belediye başkanlarını açıkladı.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz sabah saatlerinde Ardeşen ilçesinde halkı ziyaretinde büyük bir ilgi gördü. Ardeşen belediye başkan adayı Temel Eryılmaz ile birlikte Ardeşen ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Mesut Yılmaz banka kenarında oturan yaşlı bir adama eğilerek selam verdi. Mesut Yılmaz i karşısında gören yaşlı adam” hoş geldun uşağım, seni ozleduk” dedi.
 
 
 
Ardeşen ilçesinde parkta vatandaşlarla bir süre sohbet eden Mesut Yılmaz Elmas Dalbastı isimli bir bayanın hükümetten şikâyetlerini dinledi. Elmas Dalbastı ” Başbakan meydanda Allahın verdiği ürüne kota olur mu dedi, kendi kota koydu. Çay parası çok azdır dedi. 6 yılda o zaman dediği fiyata ulaşmadı. Bunları birileri dile getirmeli” dedi.

Eski başbakan Mesut Yılmaz daha sonra Rize kültür merkezine gelerek Rize merkez de Kenan Bıyık, Çayeli ilçesinde İsmail Çiftçi ve Ardeşen ilçesinde Temel Eryılmaz in belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.


 
Mesut Yılmaz ” Biz hizmet için varız, zorbalık için değil eğer şimdiki belediye başkanından şikâyetiniz yoksa hizmetlerini benimsiyorsanız onlara destek verin, biz hiç kimseyi karalamadan, hiç polemiğe girmeden hizmete talibiz. Bu seçimlerde sizlere çok iş düşüyor. Önce adaylarınıza sahip çıkacaksınız., hizmet istiyorsanız hizmeti bu arkadaşlarımdan alacaksınız. Ben bu adaylarımın her şeyine kefilim” dedi.

Yılmaz daha sonra Rize valisi Zekeriya Şarbak i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. Yılmaz bir süre Rize valisi ile görüştükten sonra Milli eğitim il müdürü Rasim Çelik e çıkarak kardeşi Turgut Yılmaz in Çayeli ilçesinde yaptırdığı okulun 9 Şubat ta açılması için program verilmesini istedi. Yılmaz daha sonra Rize den ayrıldı.

Editör: HABER MERKEZİ