HTC One dikkat çeken 300’den fazla yeni özelliğinin yanı sıra  tek parça alüminyum gövdeye sahiptir. Yeni kullanıcı ara yüzü HTC BlinkFeed™, canlı ana ekranı ile size haberler, sosyal ağlar, takvim ve uygulamalarla ilgili son güncellemeleri sunar. WiFi ya da mobil  data üzerinden Sürekli yenilenerek canlı kaldığından, gündemi bir bakışta takip edebilir ve hiçbir şey kaçırmazsınız

HTC BoomSound™ özel tasarlanmış dahili amplifikatör ve çift ön hoparlör ile akıllı telefonlar arasında en zengin ve en güçlü ses kalitesini sağlar. Böylece artık müzik, film, video ve oyunlar herkesi mutlu edecek muhteşem bir dinleme keyfi için net ve yüksek sesle paylaşılabilir.

Çığır açan HTC UltraPixel kamera etkileyici düşük ışık fotoğrafları yakalar ve Sıralı Çekim, Nesne Kaldırma, Grup Rötuş ve Yüz Rötuş gibi özellikleri ile fotoğrafları düzenlemenizi sağlar. Ardından HTC Zoe™ hayat dolu galerisi ile bu fotoğrafları gerçek anlamıyla canlandırır. Ayrıca HTC Zoe Video Önizleme özelliği ile herkesin görebilmesi, duyabilmesi ve keyif alabilmesi için fotoğraflarınızdan anında 30 saniyelik sinematik video görüntüleri oluşturabilirsiniz.

(Milliyet)

Editör: HABER MERKEZİ