Süper ligde hafta sonu zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Atmacalar Milli takımlarda bulunan oyuncularının yarın idmana katılması ile birlikte eksiksiz olarak çalışmaya başliyorlar. Kweuke'nin daha önce takıma katılmasının ardından Obranıak önceki gün takım ile birlikte idmana çıkmaya başlamıştı. Viera, Godfrey, Lafferty ve Ali Adnan yarın Rize'ye gelerek takım ile birlikte çalışmalara başlayacaklar.

Önemli sakatlık yok

Fenerbahçe maçına eksiksiz olarak hazırlanan Rizespor'da Kamerunlu oyuncu Kweuke'nin hafif bir sakatlığının bulunduğu bu oyuncunun idmanlara düz koşu yaparak hazırlandığı hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçında kadroda yer alabileceği belirtildi. Rizespor”da sakat veya cezalı başka bir oyuncu olmadığı bildirildi.

Fenere su bile yok

Ligin ilk yarısında Deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan ve 2-1 yenilerek Rize'ye dönen Rizespor'a Fenerbahçe yönetiminin ilgi göstermemesi ve yönetim kadrosuna ilgisizliğin olması nedeniyle Rizespor yönetimi Fenerbahçe'yı centilmenlik listesinden çıkardı. Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde Rizespor yönetim kurulunun Fenerbahçe yönetimini karşılamayacağı ve ilgisiz davranacağı gelen haberler arasında yer alırken, Başkan Metin Kalkavan”ın ligderde ki centilmenliğini Fenerbahçe'ye karşı kullanmayacağı belirtildi.

Mart ayı 10 Puan getirdi

Geçtiğimiz yıllarda Mart aylarında sıkıntı yaşayan Rizespor'a bu kez Mart ayı uğurlu geldi. Eskişehir galibiyeti ile başlayan Mart ayı içinde Balıkkesir deplasmanından bir puan, Ardından  Sivas galibiyeti ve deplasmanda Erciyes karşısında alınan farklı galibiyet Rizespor'a 10 puan getirdi. Yeşil Mavililer aynı şansliliğini Nisan ayı içinde de sürdürmek istiyor.

 

Editör: HABER MERKEZİ