Vali Nurullah Çakır yapımı devam eden Çayeli Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak merkez hakkında bilgiler aldı.

Çayeli Gençlik Merkezinde; Müzik, Resim, Modelcilik, Kostüm, Stüdyo, Basın Yayın, Erişim, Radyo, İzcilik, Seramik atölyelerinin yanında hizmet ofisleri, fuayeler, kafeterya, sergi, konferans ve tiyatro salonu bulunacak. 

Çayeli Eğitim Fakültemizin yanında yapılacak olan ve 4,5 milyona mal olacak Gençlik Merkezimizin binası 861 metrekare bodrum, bin 688 metrekare zemin, bin 135 metrekare 1’inci kat olmak üzere toplam 3 bin 685 metrekare alandan oluşacak. 

Vali Çakır ayrıca Çayelili işadamı Atıf Ketencinin genç yaşta trafik kazasından yitirdiği oğlu Cem Ketenci anısına yaptırdığı Cem Ketenci Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde de incelemelerde bulundu.

Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal ile Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır’ın da bulunduğu incelemeler sonrasında bir değerlendirme yapan Vali Çakır,  tesislerin hizmete girmesiyle birlikte Çayelili gençlerimizin sportif ve sosyal faaliyetlerini daha rahat bir ortamda yapabileceklerini ifade etti.

Rize’ye kazandırdıkları eserler için hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ettiğini ifade eden Vali Çakır, tesislerin yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.

Editör: HABER MERKEZİ