Türkiye bugün Nevşehirde TEOG sınavı için görevli oldukları okula servisle giderken şerit değiştirip karşı yolan geçen otobüsün servisleriyle çarpışması sonucu hayatlarını kaybeden 1 servis şoförü ve 2 öğretmen evladına ağladı.

Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilen ancak hayata gözlerini yuman öğretmenlerden bir taneside Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çayeli Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği Bölümü 2007 Mezunlarından Melek Gürtemel.

Anadolu'nun bir köşesine gidip buradaki çocuklara insanlık ve ilim adına bir şeyler vermeye çalışan kardeşimizden gelen bu haber Ailesi başta olmak üzere tüm eğitim camiasını yasa boğdu.

Çayeli Eğitim Fakülteside Resmi Facebook sayfasından yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi;

Sınıf Öğretmenliği Programı Mezunlarımızdan Melek Gürtemel Trafik Kazasında Hayatını kaybetti.

Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği programından mezun olan Melek Gürtemel (Gümrükçü) Nevşehir'de TEOG sınavı için görevine giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Fakülte olarak Öğretmenimize Allah'tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Bizde Çayhaber Ailesi olarak Melek kardeşimize ve hakkın rahmetine kavuşan diğer iki vatandaşımıza Allahtan Rahmet, kederli ailelerinede sabır dileriz...

NEVŞEHİR’DEKİ KAZADA ÖLENLERİN SAYISI 3’E YÜKSELDİ

NEVŞEHİR’DE KAZA: 2 ÖLÜ, 18 YARALI

 

Editör: HABER MERKEZİ