Geçmişten günümüze akıllı saat teknolojisinde ilk isimlerden biri olan SONY, çok yakında yepyeni bir akıllı saat ile karşımıza çıkabilir!

Akıllı saat sektöründe adını kalıcı kılan Sony, klavyeli ve geniş LCD ekranlı yarı akıllı saatleriyle dikkat çekmişti. Android işletim sisteminin parlamasıyla yeni bir model duyuran dev isim, 2010 ve 2012 yılını oldukça akıllı modeller üzerinde çalışarak geçirmişti. Akıllı saat teknolojisine artan kullanıcı ilgisi, başarılı Japon firmasını yeniden akıllı saat projelerine odaklanmasını sağladı.

Sony Xperia Twitter hesabından Mobile Asia Expo etkinliğini konu alan 2 Tweet’te, akıllı saatler konusundaki gelişim sürecini takipçileriyle paylaştı ve oldukça büyük ilgi ile karşılandı. İlk tweet’lerinde, her 3 akıllı telefon kullanıcısının en az birinde akıllı saatin bulunduğu, ikinci Tweet ise, geçen yıl satışa sunulan SmartWatch modelinin görseli paylaşan Sony, akıllı saat sektörüne yön vermek için oldukça efor sarfediyor.

Çin’in Şanghay şehrinde 26-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan yeni fuarda, Sony’nin SmartWatch ailene ait yeni modelleri tanıtacağı biliniyor.

Milliyet.com.tr

Editör: HABER MERKEZİ